Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Too Fabric

120467
Tuğçe Girişken
Turgut Ozal Caddesi Tasdelen Mahallesi Bulus Sokak No 1 Kat 4 Cekmekoy
Şirket Tanımı

Hizmet Tanımı

Özel üretim tekstil ürünleri alanında uzmanlaşmış ekibimizle beraber, ofis çalışan kıyafetleri, işçi kıyafetleri, okul üniformaları ve promosyon ürünlerinin yanı sıra marka kıyafetlerinin üretimi gibi birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Too Fabric ayrıcalığıyla ürün yelpazemizi sizlerle buluşturuyoruz: T-shirt, Polo Yaka, Sweatshirt, Polar, Gömlek, Ceket, Mont, Parka, Pantolon, Şort, Tayt, Aksesuar, Çanta, Şapka, Önlük, Kep ve Havlu.

Kim olduğunuzu siz belirleyin! Markanızın eşsiz ve özgün olması adına birçok özelleştirme seçeneğini sizlerle buluşturuyoruz. Çeşitli nakış, baskı (Çin iğnesi, sargı, zig zag, aplike nakış ve serigrafi, süblime, dijital, transfer, puff, pvc, flok baskı gibi) tekniklerimizin yanı sıra tamamen tercihinize özel fermuar, yazılı düğme, elcik, dokuma etiket, baskılı kutu ve jelatin gibi aksesuar alternatiflerimiz aracılığıyla markanızı farklı kılabilirsiniz.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Erkek Giyim Mağazaları kategorisine ait olan ve İstanbul Çekmeköy lokasyonunda yer alan Too Fabric kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Erkek Giyim Mağazaları kategorisine ait olan ve İstanbul Çekmeköy lokasyonunda yer alan Too Fabric kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?