Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

V4 TAILOR KİŞİYE ÖZEL DİKİM GÖMLEK

108059
Halil İbrahim Eren
Etiler Mah. Nisbetiye Cad. Beşiktaş 34330, İstanbul
Şirket Tanımı

Erkek Giyim Mağazaları, Moda Evleri ve Giysi Tasarımcıları
 
Şirket Tanımı

V4 Tailor olarak; sizin özel ısmarlama ve dikim gömlek ihtiyaçlarınızı da karşılarken aynı zamanda %100 naturel doğal kumaşlar kullanıyoruz. Bu sayede çevre duyarlılığımızı korumaktayız.

Gömleklerinizde çoğu zaman kısa yada uzun gelen bölümlerden dolayı sorunlar çıkıyordur. iki seçeneğimiz var, birinci seçenek gömleği hiç almamak. ikinci seçenek terzide bunu tekrar düzelttirmek. V4 Tailor bunların hepsini sizler için yapmakla kalmaz aynı zamanda ısmarlama dikim de en kaliteli ve doğal kumaşları tercih eder.

Çevre bizim için hayatımızda büyük bir rol oynamaktadır. V4 Tailor ‘da kaliteli tasarım ve dikim kalitesini dün vermeden elde edersiniz. Bugün ısmarlama birçok giyim zincirin de olduğu gibi ısmarlama kıyafetler bir modadır. Özel moda, hayat boyu giyebileceğiniz bir şeydir. İşte bu yüzden özel modayı sürdürülebilir moda olarak adlandırıyoruz.

Çoğu kişi genellikle kişiye özel kıyafetler için çok para ödemeniz gerektiğini düşünüyor. V4 Tailor’da kişiye özel ısmarlama gömlek çeşitlerini en uygun fiyatlara bulacaksınız.

 
Hizmet Tanımı

V4 Tailor, 2 seçenek seçeneği sunmaktadır.

1 - Farklı ebatlarda (XS, S, M, L, XL, XXL)
2 - Gömleklerimiz bireysel kişisel isteklerine göre tasarlanmıştır.

Eşsiz tasarım sistemimiz için, ölçümleri daha kolay hale getiren devrimci bir sistem geliştirdik. 3 parçaya (yükseklik, ağırlık ve vücut şekli) ihtiyacımız var ve sistemimiz kalan vücut ölçümlerinizi inanılmaz bir doğrulukla tahmin ediyor.

  • Ismarlama Gömlek Dikimi
  • Kişiye Özel Gömlek Üretimi
  • Takım Elbise Siparişi
  • İtalyan Kumaş Seçimi
  • Zengin Aksesuar Modelleri
  • Naturel Doğal Kumaş
  • Özel Gömlek
  • Gömlek Tasarımı
  • Kareli Gömlek
  • Fantazi Gömlek
  • Çizgili Gömlek
 
Arama Terimleri: Ismarlama Gömlek Dikimi, Kişiye Özel Gömlek Üretimi, Takım Elbise Siparişi, İtalyan Kumaş Seçimi, Naturel Doğal Kumaş Seçimi, Zengin Aksesuar Modelleri, Özel Gömlek, Gömlek Tasarımı, Kareli Gömlek, Çizgili Gömlek, Düz Gömlek, Fantazi Gömlek, Slim Fit Gömlek, Klasik Gömlek, Yazlık İnce Gömlek
 
Hizmet Bölgeleri
Türkiye Geneline Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Tanımı

Beşiktaş Erkek Giyim Mağazaları, Moda Evleri ve Giysi Tasarımcıları, Takım Elbise Siparişi, İtalyan ve Naturel Doğal Kumaş Seçimi, Ismarlama, Kişiye Özel, Kareli, Çizgili, Fantazi, Düz, Slim Fit, Klasik Gömlek İmalatı ve Tasarımı Alanlarında Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Erkek Giyim Mağazaları kategorisine ait olan ve İstanbul Beşiktaş lokasyonunda yer alan V4 TAILOR KİŞİYE ÖZEL DİKİM GÖMLEK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Erkek Giyim Mağazaları kategorisine ait olan ve İstanbul Beşiktaş lokasyonunda yer alan V4 TAILOR KİŞİYE ÖZEL DİKİM GÖMLEK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?