Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi

104871
Suat Albayram
Deniz Mahallesi, Mehmet Oğuz Göğüş Caddesi, 83035. Sk., 27070 Sahinbey , Gaziantep
Şirket Tanımı

Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi Kurucu Temsilcisi Suat ALBAYRAM tarafından kurulan okulumuz Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Karataş Semtinde 2008 yılından bu yana Karataş Zafer Dershanesi olarak eğitim hizmeti vermekteydi. Dershanelerin kapatılma sürecinde ismini Özel Karataş Zafer Özel Öğretim kursu olarak isim değiştirmiş daha sonrasında ise özel öğretim kurslarının kısıtlanmasından dolayı çağdaş, modern, Cumhuriyet’in temel ilkelerine, ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı eğitim, öğrenim ve disipline önem veren, üniversite sınavına hazırlıkta Okul ve Kurs arasında öğrencileri sıkıştırmadan tek kuruluşta birleştirmek amacıyla Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi açılma kararı alınmıştır. 2017-2018 eğitim öğretim yılında bakanlık açılış onayı alarak 450 kontenjanlı mevcudumuzla eğitim ve öğretime başlamıştır. Okulumuz üniversite sınavını baz alarak 9 ve 10. sınıf öğrencilerine sağlam temel oluşturmak, 11 ve 12. sınıflarda okul programına çalışma kamplarını da ilave ederek öğrencilerimizin üniversite sınavındaki başarılarına büyük ölçüde destek verilmektedir.

Hizmet Tanımı

Ortaokul Ve Liseler,

Hizmet Bölgeleri

Gaziantep Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Özel Okullar ve Kolejler kategorisine ait olan ve Gaziantep Şahinbey lokasyonunda yer alan Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Özel Okullar ve Kolejler kategorisine ait olan ve Gaziantep Şahinbey lokasyonunda yer alan Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?