Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

AY KOLEJİ

108707
Barbaros Hayrettinpaşa Mah. 1058 Sok. 40 Küçükköy İtfaiyesi Yanı Gaziosmanpaşa 34250, İstanbul
Şirket Tanımı

 
Şirket Tanımı

Okul öncesi kurumlarda elde dilen deneyim ve başarı sonucu, veli talepleri de değerlendirilerek 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında, Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1058 Sokak, No: 40 Küçükköy adresinde aynı kurucuya bağlı Ay Koleji (ilk ve ortaokul) eğitim öğretime başladı. Özel Ay Eğitim Kurumları T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’ne bağlı özel okullar statüsündedir.

Özel Ay Okulları İlk ve Ortaokuluna kayıt yaptıracak öğrencilerin başvuru ve ön kayıt sürecine yönelik yöntem, kriter ve uygulama esaslarının belirlenmesi amacıyla oluşturulmuştur. Ay Okulları, farklı sosyoekonomik düzey ve farklı kültürde öğrenci nüfusuna sahip olmayı önemseyen ve okulun fiziksel, bilişsel ve psikososyal anlamda her çeşit öğrenciye eğitim sunmasını amaçlayan bir anlayışa sahiptir.

Özel Ay Okulları kayıt bölgesi şartı aranmaksızın MEB İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ile MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği hükümleri uygulanır.

 
Hizmet Tanımı
  • Okul müdürü, müdür yardımcıları/yönetim asistanları kayıt yenileme sürecini, ilkelerini, bunlarla ilgili ihtiyaç duyulan düzenlemeleri yaparak bir sonraki eğitim-öğretim yılın sınıf ve şube düzeylerindeki kontenjanlarını belirler. Okul Yönetim Kurulu ile gerekli hazırlıklar için kayıt kabul komisyonları oluşturur. Kayıt-kabul komisyonuna veli ve öğrencilerin bulunması ve okul tanıtımına görev almaları önemsenir.
  • Okulların kabul süreci komisyonlarında; okul müdürü, yönetim asistanları, PDR koordinatörü, rehber öğretmenler ve kurumsal tanıtım ve halkla ilişkiler Birimi sorumluları, veliler ve öğrenciler bulunur. Gerekli durumlarda okul müdürü tarafından öğretmen görevlendirmesi de yapılır.
  • Kayıtlar ile ilgili uygulama ve kararlar, kabul süreci komisyonunun yetki ve sorumluluğundadır.
  • Kabul ve kayıt süreci; tanıtım ve bilgilendirme, başvuru, kabul sınavı, rehberlik değerlendirmesi ve kayıttan oluşuyor.
 
Arama Terimleri: Ay Okulları, Paralı Okul, Özel Ay Okulları, Aydede Anaokulu
 
Hizmet Bölgeleri
İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Tanımı

Gaziosmanpaşa Özel Okullar ve Kolejler, Özel Paralı Ay Koleji ve Aydede Anaokulu Olarak Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Özel Okullar ve Kolejler kategorisine ait olan ve İstanbul Gaziosmanpaşa lokasyonunda yer alan AY KOLEJİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Özel Okullar ve Kolejler kategorisine ait olan ve İstanbul Gaziosmanpaşa lokasyonunda yer alan AY KOLEJİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?