Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ZZ OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ

109907
Sinanoba Mah. Çarmıklı Cad. 25 Turgut Sit. A Blok Büyükçekmece 34535, İstanbul
Şirket Tanımı

Şirket Tanımı
 
ZZ Otomatik Kapı Sistemleri "MARKA VE MODEL FARKETMEKSİZİN "tüm kapı sistemlerinize servis,bakım,montaj ve yedek parça-onarım hizmetlerini profesyonel "USTALIK BELGE VE SERTİFİKALI " personelleri ile sunmaktadır.

ZZ Otomatik Kapı Sistemleri olarak sektörün lider markalarından ALKUR ve r-tec Ürünlerinin  güncel ve son teknoloji ile donatılmış her ihtiyacınıza uygun ürün guruplarında  satış montaj ve teknik servis hizmetlerini sizlere vermekteyiz.
 
Hizmet Tanımı
 
İhtiyaç duyabileceğiniz mantar ve kollu bariyerler, dairesel ve yanakayar kapı motorları, tüm kumanda alıcı ve vericileri, kontrol kartları, mikro dalga sensörler (radarlar), kızıl ötesi ışık bariyerleri (emniyet fotoselleri), endüstriel kapı motorları, programlama cihazları ve sektöründe kullanılan tüm ürünlerimiz " r-tec " markamız adı altında uzman bir kadro eşliğinde, yılların tecrübesi ve ciddi bir ar-ge çalışmasının eseri olarak kusursuz üretilmektedir. Yine ihtiyacınız olabilecek hızlı branda kapılar, fotoselli (radarlı) kapılar, Sakarya Hendek'teki fabrikamızda seksiyonel garaj kapısı panelleri dahil olmak üzere tamamen yerli tek üretici ve kendi bünyemizde "ALKUR" markamız adı altında sizlere yıllarca sorunsuz hizmet vermek üzere kusursuzca üretilip, profesyonel ve yeterlilik belgelerine sahip ekiplerimiz tarafından montaj yapılarak, ihtiyacınız durumunda servis-yedek parça hizmetlerini tüm yurdumuzda geniş bayii ağımızla ayağınıza kadar getiriyoruz.
 
Arama Terimleri: Somfy Otomatik Kapı, Bariyer, Garaj Kapısı, Bahçe Kapısı, Kanatlı Demir Kapı, Bahçe Kapısı Motoru, Fotoselli Kapı, Otomatik Kapı, Kepenk, Kepenk Güvenlik Sistemi, Panjur Sistemleri, Kollu Bariyer, Yana Kayan Kapı, Somfy Bahçeşehir, Hadımköy Otomatik Kapı, Akıllı Ev Sistemleri
 
Hizmet Bölgeleri
Türkiye Geneline Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Tanımı

Büyükçekmece Otomatik Kapı - Panjur Sistemleri, Somfy Otomatik Kapı, Bariyer, Fotoselli, Garaj, Bahçe, Kanatlı Demir Kapı, Bahçe Kapısı Motoru, Kepenk Alanlarında Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Garaj Kapıları, Parmaklıklar, Çitler kategorisine ait olan ve İstanbul Büyükçekmece lokasyonunda yer alan ZZ OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Garaj Kapıları, Parmaklıklar, Çitler kategorisine ait olan ve İstanbul Büyükçekmece lokasyonunda yer alan ZZ OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?