Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Zeta Company

104254
İstanbul / Beylikdüzü / Haramidere Beysan San. Sit. Dereboyu Cad. No:28
Şirket Tanımı

2000 yılında ZETA DIŞ TİCARET İTH. İHR. PAZ. TİC. LTD. ŞTİ. olarak başladığımız ihracat sektöründe hızlı bir gelişme kaydederek, 2003 yılında kozmetik ve temizlik ürünlerinde uzmanlaşmış SCK ZETA DIŞ TİCARET PAZARLAMA LTD. ŞTİ. firmamızı faaliyete geçirdik. Kısa sürede, 4 kıtada 45 ülkeye temizlik ve kozmetik ürün alanında hizmet vermeye başladık. ZAITAVALENTINA, ZETOX, AIRNATURA, ZETO, ZETOLL, FLORA, MISS CLEAR, ESTERA, TANYA, SEADOLPHIN, SILK FRUITS ve GIAN markalarımız, yüksek kalite ve rekabetçi fiyatları ile tüketiciler tarafından beğeniyle tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra, yurt içi ve yurt dışında birçok firmanın özel marka üretimlerini de yapmaktayız. Elde ettiğimiz başarılar sonucunda geldiğimiz noktada, ileri teknoloji imkanlarını kullanarak yatırıma yöneldik ve 2012 yılında SCKZETA KİMYA üretim fabrikamızı faaliyete geçirdik. 7.500 m² kapalı alana sahip fabrikamızda, 150 ton günlük üretim kapasitesi ile hizmet vermekteyiz.

Hizmet Tanımı

İthalat - İhracat , İthalat - İhracat firmaları , İthalat - İhracat iş ilnaları , İthalat - İhracat ürünleri , İthalat - İhracat nedir , İthalat - İhracat nasıl yapılır

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İthalat ve İhracat kategorisine ait olan ve İstanbul Beylikdüzü lokasyonunda yer alan Zeta Company kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İthalat ve İhracat kategorisine ait olan ve İstanbul Beylikdüzü lokasyonunda yer alan Zeta Company kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?