Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Yılmaz Toprak Sanayi

109436
Karacaören Köyü Fevzi Çakmak Cad. BOYABAT/SİNOP
Şirket Tanımı

Yılmaz Tuğla Toprak Sanayi  Ziya Yılmaz tarafından kurulmuş olup, 1987 yılından bu yana toprak sektöründe faaliyet göstermektedir. 70 dönüm arazi üzerinde üretim yapan firmamız  12 ay boyunca hizmet vermektedir. 

Tuğla ve Toprak Sanayiinde  yenilikçi ve istikrarlı vizyonuyla, sektörün en önemli markalarından olmaya gayret göstermektedir. Teknolojik altyapı, inovasyon ve ar-ge alanında daima bir adım önde olmayı hedeflemektedir.

Yılmaz Tuğla olarak  Amacımız, misyonumuz doğrultusunda, güvenli ve kaliteli ürünle, yaşanacak mekânların kurulmasına imza atmaktır. Tuğla sektöründe büyük hedeflere, emin adımlarla yürüyen bir kuruluş olmayı hedefliyoruz. Uzman ve profesyonel bir kadroyla, standartların üstünü hedefleyen bir yaklaşımla, en kaliteli ürünümüzü tüketiciyle buluşturma gayretindeyiz. Yılmaz Tuğla olarak, geniş pazarlama ağı, satış sonrası destek hizmetiyle, prestijli binalara imzamızı atıyoruz. Tüm paydaşlarımıza karşı dürüst, şeffaf ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket etmek, kalite anlayışımızın ön koşuludur.

Yılmaz Tuğla, çevreye duyarlı yaklaşımıyla, doğaya ve insana zarar vermeden üretim yapmayı ilke edinmiştir. Kuruluşumuz tüm ürünlerimiz CE uygunluk beyanı ve TSE standartlarına uygunluk belgelerine sahip olup TUKDER üyesidir.

Hizmet Tanımı

Tuğla ve Toprak Sanayii

Hizmet Bölgeleri

Sinop Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Agrega ve Tuğlalar kategorisine ait olan ve Sinop Boyabat lokasyonunda yer alan Yılmaz Toprak Sanayi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Agrega ve Tuğlalar kategorisine ait olan ve Sinop Boyabat lokasyonunda yer alan Yılmaz Toprak Sanayi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?