Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Webcil Web Yazılım Tasarım

633690
Yunus
5364252241
Üçgen Mahallesi Sokullu Caddesi Kaynakçı Selvi Apt.No:12 Kat:1
Şirket Tanımı

Bilgi Teknolojileri alanında kendine güvenen, alanında uzman, tecrübeli, donanımlı, profesyonel çalışan ama bir o kadar amatör ruha sahip bir ekip ile yola çıktık. Doğru strateji, profesyonel iş planları, kusursuz tasarım, yüksek kalite, beğeni odaklı yaklaşım bu yolda bizim olmazsa olmazlarımız oldu. 10 yılı aşkın süredir yurt içi pazarda; Web YazılımWeb Tasarım, Grafik Tasarım, ProgramlamaHosting ve Domain (Web barındırma, alan adı ve aracılık hizmetleri), Sosyal Medya Yönetimi, Dijital PazarlamaKurumsal Mail Hizmeti alanlarındaki yetkinliğimizi yol boyunca geliştirerek artırdık. Hizmet çeşitlerimizin sınırını sizler belirlediniz.

Yolculuğunuzda size neler vaat ediyoruz?
Webcil, size bütçenizle orantılı olarak farklı çözümler sunar. Firmanızın web tasarım ihtiyaçlarını giderirken hangi hassasiyetlerinizin olduğunu, beklentilerinizin neler olduğunu iyi analiz eder ve beklentilerinizi çözüme kavuşturur

Webcil Web Sunucu hizmeti; yedekleme, kesintisiz güç kaynağı ve güvenlik gibi çözümlerle donatılmıştır. Sunucularımız Türkiye ve Almanya’da bulunmaktadır. Alan adı tescil hizmeti, web hosting ve web tasarımı gibi internet çözümlerinin tamamını tek bir noktadan yaparak işinizi kolaylaştırır.

Firmamız tüm bunları yaparken güvenliği asla ihmal etmez. En yüksek sunucu güvenlik tedbirlerinin yanında, tüm yazılımlarımız, yüksek güvenlik tedbirleri ile her hangi bir saldırı anında otomatik olarak alarma geçen, sitenizin ve bilgilerin- izin güvenliğini sağlayan özel Webcil güvenlik sistemleri ile donatılmıştır. Her ay düzenli olarak, sunucularımız da yer alan tüm yazılımların oluşturduğu hatalar incelenmekte, muhtemel güvenlik açıkları ve yazılım hataları düzenli olarak giderilmektedir. İşi teslim edene kadar değil, yayın süresince de destek veriyoruz.

Hizmet Tanımı

Firmamız tarafından geliştirilen Webcil İçerik Yönetim Sistemi” ile bireysel ve kurumsal olarak tasarladığımız tüm web sitelerinin, kullanımı kolay bir arayüz ile bilgisayar kullanabilen herkes tarafından yönetilebilmesini sağlıyoruz.

Hizmet Bölgeleri

Antalya Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Web Tasarımı Web Geliştirme ve Hosting kategorisine ait olan ve Antalya Muratpaşa lokasyonunda yer alan Webcil Web Yazılım Tasarım kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Web Tasarımı Web Geliştirme ve Hosting kategorisine ait olan ve Antalya Muratpaşa lokasyonunda yer alan Webcil Web Yazılım Tasarım kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?