Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

UMUT SPOT

110434
Ali Can Kutlu
Küçükyalı Mah. Rüştü Sarp Cad. 10/B Maltepe, İstanbul
Şirket Tanımı

Şirket Tanımı
 
İkinci el eşya satmak isteyen müşterilerimizden alım yapıyoruz. İkinci el beyaz eşya, klima, televizyon, mobilya, koltuk takımı, deri koltuk gibi pek çok farklı türden ürünü nakit satın alıyoruz.
 

Umut Spot İkinci El Eşya Alımı Satımı

 
 

2000 Yılından beri ikinci el eşya alımı ile meşgul olan firmamız tüm İstanbul geneline hizmet vermektedir. Misyonumuz sizlere istediğiniz hizmeti sunabilmektir. İkinci el eşya satmak, insanların sürekli yaptıkları bir işlem olmadığı için bir çoğu ilk defa tecrübe etmekte, bu yüzden bazı tedirginlikler yaşamaktadır. Firmamız size istediğiniz hizmetin tam karşılığını vermek için çalışmakta, kafanızdaki soru işaretlerinin cevaplarını, vereceği hizmet ve size olan yaklaşımı ile kaldırmaya gayret etmektedir.

Yaşam alanlarınızı daraltan, elden çıkarmak istediğiniz ancak güvenilir bir yer bulamama kaygısı ile sürekli satışını ertelediğiniz eşyalarınızı adresinizden, ödemesini nakit yaparak alıyoruz. Eşyasını aldığımız veya bize başvurup bilgi/fiyat aldığı halde eşyasını alamadığımız müşterilerimizden, verdiğimiz hiçbir hizmet için ücret talep etmiyoruz. Amacımız müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve bu sayede yeni bir kitle oluşturabilmektir.

Hizmet sahamız İstanbul’un tamamını kaplamakla birlikte, eşyaların durumuna ve adetine göre çevre ilçelere, illere kadar uzanmaktadır. Eşya alımı yaparken kendi elemanlarımızı ve araçlarımızı kullandığımız için müşterilerimizden nakliye, taşıma, yükleme gibi işlemler için ücret talep etmiyoruz.

Ev eşyasından, ofis eşyasına, klasik mobilyadan, elektronik eşyaya kadar çok geniş bir yelpazede çalışan ekibimiz, temiz, satılabilir ve sağlam olan eşyalarınızın hemen hemen hepsi ile ilgilenmekte, satılabilir durumda olanları alabilmek için mümkün olan en yüksek fiyatı teklif etmektedir. Teknolojiyi işinin her alanında aktif şekilde kullanan firmamıza ister mail, ister canlı destek, ister whatsapp isterseniz telefon yolu ile ulaşabilirsiniz.

 
Hizmet Tanımı
Sıfır eşya, ikinci el eşya ve eski eşyalarınızı bizi arayarak istediğiniz gün nakit satabilirsiniz. Nakliye ücreti ödemeden, zahmet çekmeden, nakit satış yapmak için bizi haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

Hizmet Tanımı

İkinci El Eşya ve Spot Mobilya

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İkinci El Eşya ve Spot Mobilya kategorisine ait olan ve İstanbul Maltepe lokasyonunda yer alan UMUT SPOT kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İkinci El Eşya ve Spot Mobilya kategorisine ait olan ve İstanbul Maltepe lokasyonunda yer alan UMUT SPOT kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?