Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Tursan Plastik Geri Dönüşüm

106770
Anadolu San. Sit. Horuzluhan Mah. Güven Cad. No:118 Selçuklu / KONYA
Şirket Tanımı

Firmamız kuruluşundan bugüne kadar kaliteden ödün vermeyen, üretmiş olduğu ürünlerde kalite politikasıyla, makine ve makine ekipmanlarında arıza sorunlarını ve servis bakım işlemlerini en asgariye indirgemiştir. Kaliteli üretim yaparak müşterisini memnun etmeyi kendine prensip edinmiştir.

Firmamız kalitenin yanı sıra üretmiş olduğu tüm makine ve makine ekipmanlarında ar-ge çalışmasını ilke edinmiştir. Her ürettiği ürünü üretimine başlamadan önce bilgisayar ortamlarında Autocad, Cımatrıon gibi programlarda tasarımını ve taramasını yaparak üretmiş olduğu makine ve makine ekipmanlarının estetiksel, tekniksel ve teknolojik olarak geliştirmeyi prensip edinmiştir.

Firmamız üretmiş olduğu tüm makine ve makine ekipmanlarında satış öncesi ve satış sonrası müşteri memnuniyeti politikasını benimsemiştir. Satış öncesi; Müşteri ilişkileri, müşteri ziyaretleri, firmamızın geliştirmiş olduğu makine tanıtımlarını yaparak müşteriyi bilgilendirir. Satış sonrası ise makine ve makine ekipmanları kurulumunda servis ekiplerimizin makine tanıtımını yapması, satış sonrası bilgi desteği, satış sonrasında makine veya makine ekipmanlarının bulunduğu yerde periyodik bakım, yurt içi yurt dışı fark etmeksizin 7/24 teknik ekip hizmeti ile müşteri memnuniyetini prensip edinmiştir.

Hizmet Tanımı

Plastik Kağıt Geri Dönüşüm

Hizmet Bölgeleri

Konya Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Plastik Kağıt Geri Dönüşüm kategorisine ait olan ve Konya Selçuklu lokasyonunda yer alan Tursan Plastik Geri Dönüşüm kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Plastik Kağıt Geri Dönüşüm kategorisine ait olan ve Konya Selçuklu lokasyonunda yer alan Tursan Plastik Geri Dönüşüm kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?