Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Tribeca İletişim Danışmanlık

105679
İstanbul / Beykoz / Kavacık Mahallesi Okul Caddesi No:3 Kat:5 Sezer Plaza
Şirket Tanımı

Vizyonumuz Tribeca İletişim Danışmanlık’ın vizyonu ‘bilgi yönetimine odaklı bir stratejik iletişim danışmanlığı şirketi olmaktır.’ Avrupa Birliği Komisyonu, e-öğrenme konulu bir raporunda bilgi yönetimi kavramını çok özlü bir biçimde ifade ediyor: ‘Bilgi yönetimi, bilgi teknolojilerinin veri işleme becerileri ile insanın yaratıcı ve yenilikçi yeteneklerinin sinerjik bir bileşimini sağlayacak organizasyonel süreçler bütünüdür.’ Günümüzde bilgi kuruluşlar için rekabet üstünlüğü elde etmenin en önemli unsuru haline gelmiş durumdadır. Bunun en önemli nedenlerinden biri, ürün ve hizmetlerin üretiminin, bunların en verimli biçimde pazarlanması ve sunumunun giderek daha fazla bilgi’ye dayalı olmasıdır. Dolayısıyla ‘bilgi’ye egemen olmayan, üretim, dağıtım, pazarlama ve satış sürecine de egemen olamıyor. Ancak ‘bilgi’nin artan öneminin bir diğer temel nedeni doğrudan doğruya iletişim ile olan bağlantısıdır. İletişim bugün hayatımızda dün olduğundan çok daha fazla yer tutan önemli bir olgu haline gelmiş bulunuyor. Bu yalnızca “iletişim” içinde olduğumuz kişi ve mecra sayısındaki artıştan ya da iletişime konu olan içeriğin (bilginin) hacminde meydana gelen büyümeden kaynaklanmıyor. Bireyler birbirleri ile her geçen gün daha fazla “online” hale gelmekte, bu tarz karşılıklı etkileşim mevcut ilişki formlarını dönüşüme uğratmakta, niteliksel olarak iletişimin mahiyeti ve sonuçları değişmektedir.

Hizmet Tanımı

Danışmanlık Hizmetleri

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Bilişim Danışmanları kategorisine ait olan ve İstanbul Beykoz lokasyonunda yer alan Tribeca İletişim Danışmanlık kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Bilişim Danışmanları kategorisine ait olan ve İstanbul Beykoz lokasyonunda yer alan Tribeca İletişim Danışmanlık kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?