Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Tente Burada Mimarlık Dekorasyon Proje Tasarım Uygulama

185080
Oğuzhan ÇAKIR
Göztepe Mah.Tütüncü Mehmet Efendi Cad. Zafer Apt. Kadıköy / İSTANBUL
Şirket Tanımı

Firmamız 2008 yılında Tente ve Mimari Tasarımlar yapmak üzere kurulmuştur. Yaptığı çok sayıda proje ile kendini kanıtlamıştır.

Türkiye'de çok güçlü bir işbirliği ile faaliyetlerini sürdüren TENTE ÇEŞİTLERİ, profesyonel kadrosu ile güvenli ve hızlı şekilde müşterilerine hizmet vermektedir.
 
TENTE ÇEŞİTLERİ misyonu doğrultusunda insanlara ve insan sağlığına önem verir, kaliteyi yaşam felsefesi olarak benimser, ileri teknolojileri kullanır, uluslararası standartlarda ürünleri satar. Müşteri odaklı ve sürekli gelişime açıktır.

Her zaman yeni yönetim sistemleri geliştiren ve kalite iyileştirme üzerinde Ar-Ge çalışmaları yapmaktadır. Bu sektörde önde gelen mimarlık firmalarından biridir.
 
TENTE ÇEŞİTLERİ kalite yönetimi sertifikaları, ürünler yelpazesi, uluslararası standartlarda üretim ve işleme yapmaktadır.

Sosyal, çevresel ve ekonomik etkilerinin yanı sıra paydaşlarına karşı sorumluluklarını bilen TENTE ÇEŞİTLERİ, iş yaklaşımının ve kurumsal kültürünün vazgeçilmez bir parçası olarak etik, şeffaf ve hesap verebilir bir kurumsal yönetim anlayışıyla sürdürülebilirliğe hizmet etmeye inanmaktadır.

Hizmet Tanımı

Tüm gölgelendirme sistemleri ve cam sistemlerinde keşif proje tasarım uygulama hizmetlerimizin yanısıra fuar organizasyon, mobilya dekorasyon projelerinde yer almaktayız.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Çadırlar ve Tenteler kategorisine ait olan ve İstanbul Kadıköy lokasyonunda yer alan Tente Burada Mimarlık Dekorasyon Proje Tasarım Uygulama kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Çadırlar ve Tenteler kategorisine ait olan ve İstanbul Kadıköy lokasyonunda yer alan Tente Burada Mimarlık Dekorasyon Proje Tasarım Uygulama kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?