Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Simge Yapı

105713
Simge Yapı
İstanbul / Kadıköy / Caferağa Mahallesi Moda Caddesi Sakızgülü Sk. Yeni Pasaj No:19/12
Şirket Tanımı

PVC Kapı ve pencere sistemleri ve tamirat tadilat sektöründe lider ve ismi ile anılır olmayı hedefleyen firmamız 2004 yılında İstanbul’da ticari hizmet hayatına başlamıştır. Öncelikli hedef olarak kalite ve müşteri memnuniyetini kendine amaç edinen Simge Yapı taleplerini standartların üstünde bir hizmet anlayışı ile zamanında gerçekleştirmektedir. Tamamen müşteri odaklı olan hizmet verdiğimiz bu sektörde, mutlak müşteri memnuniyeti anlayışımız ile üretim ve hizmet alanlarımızı istekler doğrultusunda geliştirerek sürdürmektir. VİZYONUMUZ Gücünü takım çalışmasından alarak, girdiği her alanda liderliği hedefleyen, değerlerini kazanca çeviren bir firma olmaktır. MİSYONUMUZ Eksiksiz hizmet anlayışımız ve takım çalışmasından gelen gücümüzü kaliteli işçilik ve memnun müşteriler kazanmak için çalışıyoruz!

Hizmet Tanımı

Cam Balkon Sistemleri , pvc, alüminyum küpeşte, bahçe çit kapama, fotoselli kapı, bahçe kayar kapıları, alüminyum doğrama, çelik kapı, ferforje, panjur ve otomatik kapı

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İnşaat ve GYO kategorisine ait olan ve İstanbul Kadıköy lokasyonunda yer alan Simge Yapı kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İnşaat ve GYO kategorisine ait olan ve İstanbul Kadıköy lokasyonunda yer alan Simge Yapı kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?