Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ŞİFA GRUP SAN.İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ

642959
Ramis kaya
05456870587
KALEİÇİ Mah.TOPUKLU CAD.NO:6 İBRAHİMZADE İŞHANI KAT:1 DK:105.ÇATALCA-İSTANBUL/TÜRKİYE
Şirket Tanımı

Kiralık&Satılık Daire-Dükkan-Bina-Arsa-Tarla-Arazi Tüm Emlak-Gayrimenkul İşlerinizde Hizmetinizdeyiz.

Hizmet Tanımı

Sizin İçin Doğru Olanı Araştırmakta Bizim Profyonelliğimizdir. GAYRİMENKULDE DOĞRU ÇÖZÜMLER İÇİN BİZİ ARAYIN. Kiralık-Satılık & Kiralama-İnşaat-Dekorasyon İşleri Yapılır. Trafik-kasko-Koltuk sigortası-Dask-Konut Deprem SİGORTASI-İŞYERİ SİGORTASI SAĞLIK SİGORTASI Bireysel Emeklilik SİGORTA Ev Eşyası SİGORTASI-Yangın FERDİ KAZA SİGORTASI-TÜM SİGORTA İşlemleriniz Yapılır. Arsa-Tarla-Çiftlik Arazileri-Daire-Bina-Dükkanlar-Depolar-Konut-Villa-Arazi-Fabrikalar-Benzinlikler-Oteller-pansiyonlar Alım-Satımı İşleriniz Yapılır. Tüm Emlak İŞLERİNİZDE Hizmetinizdeyiz. Dış Cephe Mantolama Yapılır. Dış Cephe Boya Yapılır. Dış Cephe Sıva Yapılır. Kalite&GüvenDe İDDİALIYIZ. Mantolama Bizim İşimizdir. Sizinle Özel,Sizinle Güçlü-İhtiyaç duyduğunuz her anda her konuda Kaya kardeşler emlak & gayrimenkul Danışmanlık Yanı Başınızda Müşterimiz Varlık sebebimiz Mükemmel Hizmet Hedefimiz-Geleceğe yatırım yaptırmak uzmanlığımız Evmi arayorsunuz?Bilgi gizliliği ve güvenliği ilkemizdir.Bize Mutlaka Danışın! Sizin İçin; Alalım, Satalım, Kiralayalım, MUTLULUK ANAHTARINIZ BİZDE-Bütün sezonlara Devremülk Alım-Satım-Kiralama-Her Türlü Gayrimenkulleriniz Degerlendirilir.Satılık & Kiralık Evler,Arsalar,Tarla,Daireler,Dükkan la-Villa-Müstakil Evler,Tarım Araziler,İşyerleri,Fabrikalar,Emlak Alım satış ve kiralama-Gelecege Güvenle Bakmak İçin Tek Adresiniz:

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Öğrenci Servisleri ve Personel Taşımacılığı kategorisine ait olan ve İstanbul Çatalca lokasyonunda yer alan ŞİFA GRUP SAN.İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Öğrenci Servisleri ve Personel Taşımacılığı kategorisine ait olan ve İstanbul Çatalca lokasyonunda yer alan ŞİFA GRUP SAN.İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?