Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Selçuklu Konya antalya nakliyat ambarı

690405
Selçuklu Ambar
Fevzi Çakmak Mah. 10615. Sokak No: 5 Karatay - KONYA
Şirket Tanımı

Firmamız; Uzun yıllardır Konya - Antalya arası parsiyel yük taşımacılığı yapmaktadır.

Konya ve Antalya arası karşılıklı olarak araçlarımız almış olduğu parsiyel yükleri adreslerine teslim etmektedir.

Genel olarak; ev eşyası, kuru gıda ürünleri, yaş sebze ve meyve, elektrik ve elektronik ürünler, tekstil ürünleri, orman ürünleri, sac ve metal ürünler, inşaat malzemeleri, makina ve otomotiv yedek parçaları, plastik ve kauçuk ürünler, makina ve ekipmanlar, market ürünleri, beyaz eşya ve mobilya ile diğer ürün ve eşyaların nakliyatını yapmaktayız.

Sizlerinde Konya Merkezden Antalya'ya gidecek herhangi bir yükünüz ve eşyanız var ise, firmamızla iletişime geçebilirsiniz. İş ve yaşam alanlarından yük ve eşyalarınızı araçlarımızla teslim alıyor ve 1 gün sonra aldığımız yükleri gidecek adreslere teslim ediyoruz.

Nakliyat taleplerinizde bir telefon yeterlidir.

Hizmet Tanımı

Selçuklu konya antalya günlük ambar, konya antalya nakliye, evden eve nakliyat, antalya konya evden eve nakliyat, konya antalya eşya taşıma, konya antalya evden eve, konya manavgat ambar, konya serik döşemealtı ambar, konya aksu kepez ambar, konya muratpaşa konyaaltı ambar, konya kumluca antalya ambar, konya aksu kepez ambar, konya muratpaşa konyaaltı ambar, Konya antalya nakliyat ambarı, konya antalya ev eşyası nakliyatı, konya antalya nakliyat, konya antalya parça yük nakliyatı, konya antalya parsiyel yük nakliyatı, konya antalya kuru gıda yaş sebze meyve nakliyatı, konya antalya nakliyat firması, konya antalya ambar firması,

Hizmet Bölgeleri

Konya Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Evden Eve Nakliyat kategorisine ait olan ve Konya lokasyonunda yer alan Selçuklu Konya antalya nakliyat ambarı kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Evden Eve Nakliyat kategorisine ait olan ve Konya lokasyonunda yer alan Selçuklu Konya antalya nakliyat ambarı kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?