Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Prokare

106830
Perpa Ticaret Merkezi A-Blok Kat 11 No: 1455 - 1457 34384 Okmeydanı Şişli / İSTANBUL
Şirket Tanımı

Resmi Gazete’ye göre kuruluşumuz 2000 yılı olsa da aslında çocuk yaşta Doğubank’da hayran gözlerle vitrinden seyrettiğimiz amfilerin, pikapların fiyatını sorduğumuzda aldığımız “alıcı mısın birader” cevaplarıyla başladı. Eğitim hayatımız farklı doğrultularda gelişse de bir gün geldi ve hobimizi iş edinmeye karar verdik. Zaman içerisinde çok yaygınlaşacağına inandığımız projeksiyon cihazları ile başladık işimize. İşimizde o kadar iyi olduk ki distribütör firmalar hangi ürünle ihaleye girmeleri gerektiğini danışmak için şartnameleri bize gönderdiler ve tavsiyemizi istediler. İşin içine girdikçe sektördeki eksik ürünleri gördük ve ilk gözümüze çarpan ürün prejeksiyon cihazlarında kullanılan aparatlar oldu.

Demircilerde yaptırılan aparatların çirkin görünümü prejeksiyon cihazlarının estetiğini azalttığını fark ettik. Kolları sıvadık ve kendi tasarımımızı çalıştık, alüminyumdan imal edilmiş teleskobik borulu aparatı ürettik. Ürünümüz öyle beğenildi ki bizi bir anda sektörün önemli oyuncuları arasına soktu. Ardından masadan çıkan, tavandan inen motorlu aparatlar ve plazmalar için askı aparatları tasarladık ve ürettik. Benzer bir beğeni ve talep bu ürünler içinde oluştu. Ürünlerin çeşitliliği ve beğenisi arttıkça bizi sektörde tercih edilen bir firma haline getirdi.

Ürün gruplarımız projeksiyon perdelerini de ekleyerek Projektorpark markasını yarattık. Teknolojinin değişen hızı kendimizi her geçen gün geliştirmemizi sağladı. Görüntü sistemleri kısa sürede yanında ses sistemleriyle ilgili talepler doğurdu. Ürün gamımıza hem profesyoneller hem de ev kullanıcıları için ses sistemlerini kattık. İlk büyük projemiz olan Edirne Ticaret Borsası binasının acil anons, güvenlik kameraları, konferans salonları, vs.den oluşan işleri yapınca proje yapmanın da keyfine vardık.

O gün bugündür içinden çıkılamayan karmaşık projelerde dahil onlarca projeye imza attık. Sonrasında bize akıllı ev dediler, akıllı ev mi olur dedik, dedik ama ofisleri bile akıllandırmaya başladık. Dünya çapında önemli markaların temsilciliklerini aldık ve hem dağıtıcı hem de sistem entegratörü olarak kıymetli projelere imza attık. Bir yandan projeler diğer yanda ürün geliştirme heyecanımızla üretmeye devam eder olduk. Bir süredir hayal ettiğimiz ayna ile televizyonu birleştirme fikrini Mirrortrend markası ile gerçekleştirdik. Ürünümüz kısa sürede büyük beğeni topladı. Türkiye’ de yapılan önemli ve büyük projelerde yurtdışından gelen rakiplere rağmen Mirrortrend markası tercih edildi. Hatta yurtdışında Cumhurbaşkanlığı ofisleri dahil bir çok projede bizim ürünümüz kullanıldı.

Hizmet Tanımı

Otomasyon , Akıllı Ev Sistemleri

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Bantlı Taşıyıcılar, Otomasyon Sistemleri ve Ekipmanları kategorisine ait olan ve İstanbul Şişli lokasyonunda yer alan Prokare kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Bantlı Taşıyıcılar, Otomasyon Sistemleri ve Ekipmanları kategorisine ait olan ve İstanbul Şişli lokasyonunda yer alan Prokare kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?