Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ÖZKARDEŞLER BEYAZ EŞYA TEKNİK SERVİSİ

643214
Pelitlibağ Mah. Hürriyet Cad. 88/1E Pamukkale , Denizli
Şirket Tanımı

ÖZKARDEŞLER BEYAZ EŞYA TEKNİK SERVİS
 
Evlerimizde kullandığımız kombi, klima, küçük ev aletleri ve beyaz eşyalar farklı sebepler ile arıza yapabilir. Bu durumda güvenilir ve işinde uzman bir servis ile çalışmanız gerekir. Bu amaçla hizmet veren firmamız, Özkardeşler Teknik Servisi sizin ihtiyaçlarına fazlası ile profosyonel çözümler sunacaktır. Cihazınız hangi marka olursa olsun işinde uzman ve sertifika sahibi teknik elemanlarımız tarafından alınıp, tamir edildikten sonra tekrar size verilecektir.
 

Hizmet Tanımı

ÖZKARDEŞLER BEYAZ EŞYA TEKNİK SERVİS
 
Yıllardır gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile güvenilirliğini kanıtlayan firmamız, her türlü beyaz eşya arızalarınızda size bir telefon kadar uzaktadır. Buzdolabı, çamaşır makinesi, TV, fırın, bulaşık makinesi gibi elektronik eşyalarınız her zaman servisimizin güvencesinde tamir edilerek çalışır biçimde size teslim edilmektedir. Uygun fiyatlı teknik hizmet ve parça hizmeti almak isteyenlerin tercihi olan beyaz eşya servisiniz, tüm Denizli ilçelerine de talep halinde hizmet verebilmektedir. Bizimle irtibata geçmek için 7/24 hizmet vermekte olan çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Tüm beyaz eşyalarınız, Özkardeşler Servisi ile iletişime geçtiğinizde artık bizim güvencemizdedir. Her zaman arızaları giderdiğimiz gibi sonrasında da oluşabilecek arızlarda da size destek vermekteyiz.

Klimaların hem periyodik bakımlarında, hem arızalarında garantili biçimde servis vermekteyiz. Uzman elemanlarımız ile arızalanan klimanıza sizin istediğiniz zaman dilimi içinde müdahale edip gerekli tamiratı gerçekleştiriyoruz. Klima konusunda sorunları denizliservisi.com ile gidermek istiyorsanız 7/24 açık olan çağrı merkezimizden gerekli desteği alabilirsiniz. Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz bakım ve arızlarla müşterilerinin güvenini kazanmış olan firmamız uygun fiyat politikası ile çalışmaktadır. Klima konusunda uzman arıyorsanız denizliservisi.com bu arayışınızı bitirecektir. Her marka klima için profesyonel ekibimiz bakım ve tamirat işlerini yapabilmektedir. Bu nedenle hangi marka klimanız olursa olsun gönül rahatlığı ile klima servisi ihtiyacınız için bizi arayıp destek alabilirsiniz.

Hangi marka kombiniz olursa olsun, profesyonel ve sertifikalı elemanlarımız ile bakım, temizlik ve arıza sorunlarını gideriyoruz. Her zaman müşteri memnuniyetini öne çıkaran denizliservisi.com, özenli çalışmaları ile tüm Denizli genelinde ve ilçelerinde kombi sorunlarını bu güne kadar gidermiştir. Sizin bir telefonunuz ile başlayacak olan kombi servisi süreciniz kesinlikle memnuniyetiniz ile sonlanacaktır. Sizlerde 7/24 hizmet veren çağrı merkezimizi arayarak kombi problemlerinizi uzman eline teslim edebilirsiniz. Her zaman müşteri memnuniyetini ve uygun fiyat politikasını yansıtmaya çalışan firmamızın sertifikalı ve işinde tüm teknik becerilere sahip elemanları ile kombi bakımı ve arızalarınız garantili biçimde servisimiz tarafından giderilmektedir. Kombinizin markası yada modeli ne olursa olsun, sizler için 24 saat hizmet vererek sorunlarınızı gidermek için çalışıyoruz ve bir telefon kadar yakınınızdayız.

Ütü, tost makinesi, kahve makinesi, elektrikli süpürge, su ısıtıcısı gibi pek çok elektrikli aleti kısa süre içerisinde uygun fiyata tamirini gerçekleştiriyoruz. Sertifika sahibi ve uzman personelimiz için bu aletlerin markalarının çok büyük önemi yok, çünkü her marka elektrikli ev aleti servisimiz tarafından arızaları giderilerek sizin kullanımınıza verilebiliyor. Denizli merkezde yada civarında sizin de böyle arızalı ve bir kenarda duran elektrikli ev aletleriniz varsa hemen arayın size cihazınızı çalışır vaziyette ve garantili biçimde teslim ederek bütçenize katkı yapmanızı sağlayalım. Özkardeşler Servisi olarak hem parça bazında hem de tamirat bazında garantiler veriyoruz. Bu şekilde yeni bir cihaz alıp maliyet altına girmekten de kurtuluyorsunuz.
 
Arama Terimleri: Klima Bakımı, Denizli Küçük Ev Aletleri Servisi, Denizli Beyaz Eşya Teknik Servisi, Denizli Kombi, Kombi Bakımı, Kombi Tamiri, Denizli Klima, Klima Tamiri, Klima Onarımı

Hizmet Bölgeleri

Denizli Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Beyaz Eşya Servisleri kategorisine ait olan ve Denizli Pamukkale lokasyonunda yer alan ÖZKARDEŞLER BEYAZ EŞYA TEKNİK SERVİSİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Beyaz Eşya Servisleri kategorisine ait olan ve Denizli Pamukkale lokasyonunda yer alan ÖZKARDEŞLER BEYAZ EŞYA TEKNİK SERVİSİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?