Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Özhan; su tankeri su tankeri römorku mazot tankeri

684471
Özhan tarım
Fevzi Çakmak Mah. Kenitra Cad. No:7 Karatay-Konya
Şirket Tanımı

ÖZHAN; Tarım Makinaları Sanayi ; Tarım makinaları imalat sektöründe faaliyet göstermektedir.

Firmamız; Tarım makineleri alanında müşteri beklentilerine en iyi hizmeti sunmak, gelişen tarım sektöründe makineye duyulan ihtiyaca "ÖZHAN "kalitesiyle en ekonomik şekilde cevap vermek amacıyla kurulmuştur.

1985 yılında sektördeki faaliyetine başlayan firmamız,  geçen zaman içinde  pek çok firma, şahıs, kurum ve kuruluşa imalatını yaptığımız ürünlerimizle  başarıyla hizmet vermiştir.

Ülkemizin dört bir yanında "Özhan Tarım Makinaları " etiketini taşıyan ürünlerimiz, firmamızın haklı gururu olmuşlardır. Şuana kadar ürünlerini teslim ettiğimiz müşterilerimizdeki, mutluluk bizlerin mutluluğu olmuştur. Biz yaptığımız işin öneminin bilincinde ve daha iyiyi yapmanın gayreti içindeyiz.

Konya'da Tarım makinaları ve ziraat aletleri  imalat sektöründe günümüz teknolojisine uyum sağlayan bir anlayış içinde her geçen gün daha da gelişmekte ve büyümekte olan firmamız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti ve en iyi ürünü sunma anlayışı ile çalışmaktadır.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar gelişen ve büyüyen makine parkımız, teknik imkanlarımız ve uzman kadromuz ile siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.

İmalatını yaptığımız ürünlerimiz arasında; Traktör kepçesi, tesviye küreği, diskaro (Hem hidrolikli,hemde çekili), V tipi Diskaro, Sandıklı VAnvey, sandıksız Vanvey, Yatay Kerdi Makinası, Goble Diskaro, merdane, damperli römork,su tankeri ve mazot tankerlerini sayabiliriz.

ÖZHAN; Tarım Makinaları imalat Sanayi ; Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile imalatına devam etmektedir. Sizleri de müşterilerimizin arasında görmek arzusunda olduğumuzu belirtiyor, Saygılar sunuyoruz.

Hizmet Tanımı

OZHAN; Konya mazot Tankeri, 3 tonluk su tankeri fiyatları,  traktör arkası su tankeri,  5 tonluk su tankeri fiyatları, sulama tankeri, su tankeri imalatı, su tankerleri, Traktör kepçesi, Diskaro, tesviye küreği, döküm merdane, mini römork, mini traktör römorku, vanvey, sandıklı sandıksız vanvey, yatay kerdi makinası, goble diskaro, döküm merdane, tesviye küreği, set yapma makinası, gübre serpme makinası, sulama tankeri fiyatları, römork su tankeri su römorku, galvanizli su tankeri, paslanmaz su tankeri, sahibinden su tankeri, sulama tankeri imalatı, sulama tankerleri, su tankeri, su tankeri römork, su tankeri fiyatları,

Hizmet Bölgeleri

Konya Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Tarım Makinaları- Zirai Aletler kategorisine ait olan ve Konya lokasyonunda yer alan Özhan; su tankeri su tankeri römorku mazot tankeri kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Tarım Makinaları- Zirai Aletler kategorisine ait olan ve Konya lokasyonunda yer alan Özhan; su tankeri su tankeri römorku mazot tankeri kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?