Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

OTTO 34 GAYRİMENKUL

108874
Engin Demirci
Mehterçeşme Mah. 2068 Sk. No:2/4B Esenyurt / İstanbul / Turkey
Şirket Tanımı

Otto34 Gayrimenkul farklı firmalarda edinilen on senelik tecrübenin ardından 2014 yılında İstanbul ‘da kurulmuştur.

Otto34 Gayrimenkul,sektöründe öncelikle Beylikdüzü ve Esenyurt bölgelerindeki geniş portföyü ve İstanbul genelinde farklı yatırım alanlarıyla sizlere doğru tercihi yapmanızda yardımcı oluyor. 
Genç, dinamik ve dürüst çalışmayı ilke edinmiş ekibi ile, satmak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkullerinizi, yurt içi ve yurt dışı müşteri portföyüyle olabilecek en hızlı şekilde nakde dönüştürmenizi sağlıyor.

Otto34 Proje Pazarlama Emlak hizmetlerinden ayrı olarak, inşaatına başlanacak, süren ya da tamamlanmış projelerin satış ofisi kurulumu, ekip temini, satış ve satış sonrası hizmet departmanları kurulumu, pazarlama stratejileri geliştirme, güvenli satış operasyonu kurma gibi bir çok detayı bir arada bir paket olarak sunmakta, proje geliştiren inşaat firmaları ve müşteriler arasında kusursuz bir köprü görevi görmektedir. 

UZMAN KADRO 
Otto34 bünyesine katılan danışmanlarımız, kurumsal inşaat firmalarında geçmişi olan, güvenilir ve sektörde tanınmış olmanın verdiği referans ile birey olarak değil, ekip olarak çalışırlar. Şu anda topraktan girilebilecek projelerin satışları veya hali hazırda teslim edilmiş, 2.el satışı yapılan projelerin, topraktan satışında bulunmuş, vaziyet planları ve proje detaylarına derinlemesine hakim temsilcilerimiz, doğru seçimi yapmakta son derece faydalı olacaktır. Her detayı bilmek, doğru yolu göstermenin en kolay yoludur…

 

 

Otto34 Gayrimenkul ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermekte olup; konuttan ofise, kurumsal projelere (otel,fabrika,arsa vs.) geliştirme, satış, kiralama ve yönetim hizmeti sunmaktadır. Konusunda uzman ve sertifikalı çalışanları ile yabancı ve yerli yatırımcıların istek ve hedeflerini doğru şekilde analiz ederek, gerek kiralama gerek satın alma konusunda aracılık hizmeti vermektedir. Sektörde ki uzun yıllara dayanan tecrübemizle iş ortaklarımızı ve aynı zamanda  yerli – yabancı yatırımcıyı kazandırma hedefimiz kuruluş amacımızdır.

Hizmet Tanımı

Esenyurt Emlakçılar, Arsa Ofisi, Gayrimenkul, Alım - Satım, İnşaat Ofisi, Kiralık Satılık Ev, Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İnşaat Mühendisliği ve Müteahhitlik kategorisine ait olan ve İstanbul Esenyurt lokasyonunda yer alan OTTO 34 GAYRİMENKUL kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İnşaat Mühendisliği ve Müteahhitlik kategorisine ait olan ve İstanbul Esenyurt lokasyonunda yer alan OTTO 34 GAYRİMENKUL kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?