Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

OSES ÇİĞ KÖFTE YAVUZLAR ŞUBESİ

109450
Yusuf Altıntaş
Yavuzlar Mah. Orhan Kemal Blv. 193/A Yüreğir 01220, Adana
Şirket Tanımı

 
Şirket Tanımı
 
Oses Çiğ Köfte, Adıyaman’a özgü özel formülüyle, el değmeden ve birinci sınıf kalitedeki malzemelerle üretilir. Osman Yaşar’ın özel formülüyle hazırlanan OSES çiğ köfte, tam bir lezzet şölenidir. 

Araştırmalara göre çiğ köftenin içerisinde kullanılan malzemelerin faydaları;

Esmer Bulgur : Çiğ köfte yapımında çoğunlukla kullanılan esmer bulgur özellikle B grubu vitaminler içermesi ve madensel tuzları bünyesinde saklaması nedeniyle çok değerli bir besin maddesidir.
Kırmızı Biber : Kanseri, kalp hastalığını önlemek ve zehirli kimyasallardan kurtulmak için yardımcı olur.
Kimyon : İştah açar, hazımsızlığı giderir, mide ve bağırsaklarda gaz birikmesini önler.
Nar Ekşisi : Şeker hastalığına iyi gelir, tansiyonu düzenler, enfeksiyonlara karşı vücudun direncini artırır.
Maydanoz : Demir deposudur, zayıflamaya yardımcı olur, kanı temizler, böbrek ve karaciğer rahatsızlıklarına iyi gelir.
Ceviz : Omega 3 ve omega 6 doymamış yağ asitleri içerdiğinden kanser ve kalp hastalıklarına karşı önem taşır.
Nane : Nefes almayı kolaylaştırır, astım, grip ve bronşite iyi gelir.
 
Hizmet Tanımı

İlk Çiğ Köfte Makinesi: Çiğ Köfte, O Zamanlarda El İle Yoğruluyordu Ve Çok Az Bir Kitleye Ulaşıyordu. Bu Lezzeti Daha Fazla İnsana Ulaştırmak İsteyen Osman Yaşar, Bu Dönemlerde Çiğ Köfte Makinesini Kullanmaya Başlayarak, Üretim Kapasitesini Arttırdı Ve Sanayileşmenin İlk Adımları Atılmış Oldu.

İlk Çiğ Köfte Şubesi: Markalaşma Yolunda İlerleyen Oses, Açılan İlk Şubeyle Çiğ Köfte Sektöründe Bir İlke Daha İmza Atmış Oldu.

Köfte Fabrikası: Daha Sonra, Sektör İçin Büyük Bir Adım Olan, Ab Standartlarında, İlk Çiğ Köfte Fabrikası Kuruldu. Fabrikasyon Üretim, Kalite Standartları Ve Benzersiz Lezzeti İle Oses Bugün, 68 İlde 800’ü Aşkın Şubesiyle Hizmet Vermektedir.

İlk Dış Yatırım: Oses Son Olarak, Almanya Ve Çin’de Açılan İki Fabrikayla Sektörde Yine Bir İlki Gerçekleştirmiş Oldu. İlk Dış Yatırımı Yapan Ve Bu İki Ülkede Fabrika Kuran Oses, Yurt Dışı Şubelerini De Arttırmayı Sürdürüyor.

İlk Kalite Ödülü: Oses Çiğ Köfte, Frankfurt Almanya’da Düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi’nde (Europen Quality Summit) 2013 Avrupa Kalite Ödülü’ne Layık Görüldü. Böylece Sektöre Kattığı İlklere Bir Yenisini Daha Ekledi.

 
Arama Terimleri: 
Dürüm Çiğ Köfte, Evlere Servis Çiğ Köfte, Çiğ Köfte Paket Servis, Acılı - Acısız Çiğ Köfte, Aile Boy Çiğ Köfte
 
Hizmet Bölgeleri
Yüreğir Geneline Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Tanımı

Yüreğir Çiğ Köfte, Acılı, Acısız, Dürüm, Aile Boyu, Tam ve Yarım Porsiyon Çiğ Köfte, Şalgam, Ayran, Soğuk İçeçek Seçenekleriyle Evlere ve İşyerlerine Paket Servis Hizmeti Vermekteyiz.

Hizmet Bölgeleri

Adana Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Çiğ Köfte kategorisine ait olan ve Adana Yüreğir lokasyonunda yer alan OSES ÇİĞ KÖFTE YAVUZLAR ŞUBESİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Çiğ Köfte kategorisine ait olan ve Adana Yüreğir lokasyonunda yer alan OSES ÇİĞ KÖFTE YAVUZLAR ŞUBESİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?