Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Ömer Cem Gözlüklü Sigorta Acentesi

111883
Kemer Sokak Bağdaşanlar Sitesi No:21 / 83 Büyükesat Mah. Çankaya / Ankara
Şirket Tanımı

Ömer Cem Gözlüklü Sigorta olarak acenteliğimiz, 2005 yıllından bu yana sigorta sektöründe, sizlere en iyi hizmetin yanında doğruyu ve dostluğu sunmayı ilke edinmiştir. Sizleri ve değer verdiklerinizi yarınlara huzurla ulaştırmanın bizim görevimiz olduğunun bilincinde sizlere hizmet sunmaktayız. 
 
Siz ve sigorta şirketi arasında doğru poliçe seçimleri yapmak ve tazminatların ödenmesi adına uzman kadromuzla herzaman yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz.
 
Ömer Cem Gözlüklü olarak acenteliğimiz, sizlere hizmetlerimizle beraber dostluğumuzu da sunmaktadır. Bu yüzden herhangi bir şansızlıkta biz de sizinle aynı üzüntüyü paylaşır ve telafi edilebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız.
 
Bizden hizmet aldığınız sürece ve her yeni talebinizde, bilgilerimizle harmanladığımız uzun yıllar sonucu edinilen deneyimlerimiz ile sizlere danışmanlık yapar, sorularınızı cevaplar ve doğru poliçelere ulaşmanıza yardımcı oluruz.

Hizmet Tanımı

Çankaya Sigorta Acenteleri , Çankaya Kasko Sigortası , Çankaya Trafik Sigortası , Çankaya Dask Sigortası , Çankaya Deprem Sigortası , Çankaya Sağlık Sigortası , Çankaya Konut Sigortası , Çankaya Bireysel Emeklilik , Çankaya Ferdi Kaza Sigortası , Çankaya İnşaat Sigortası , Çankaya İşyeri Sigortası , Çankaya Yangın Sigortaları , Çankaya Araç Sigortaları , Çankaya Ucuz Trafik Sigortası , Çankaya Ucuz Kasko Sigortası

Hizmet Bölgeleri

Ankara Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Sigorta Şirketleri ve Sigorta Acenteleri kategorisine ait olan ve Ankara Çankaya lokasyonunda yer alan Ömer Cem Gözlüklü Sigorta Acentesi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Sigorta Şirketleri ve Sigorta Acenteleri kategorisine ait olan ve Ankara Çankaya lokasyonunda yer alan Ömer Cem Gözlüklü Sigorta Acentesi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?