Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Nilüfer Konya koltuk yıkama evde koltuk yıkama

672999
Nilüfer Temizlik
Loras Mah. 15386 Sokak No: 22 Meram - KONYA
Şirket Tanımı

NİLÜFER TEMİZLİK; Konya'da evde temizlik hizmetleri sektöründe faaliyet göstermektedir.

"Mazeret Yok, İcraat Var" Sloganıyla hizmet veren firmamız, evde koltuk takımı yıkama, kanepe ve çekyat yıkama, evde halı ve halıflkes yıkama, işyerinde koltuk yıkama, evde yatak yıkama ile evde sandalye yıkama hizmeti sunmaktadır.

Eşyalarınızın temizliğini kendi işimiz gibi önemsediğimizi, işinin bilen temizlik ekibimizle profesyonel temizlik hizmeti verdiğimizi bilmenizi isteriz.

Hanım Elinden Gelen Temizlik...Firmamız; Bayan temizlik elemanlarıyla hizmet vermektedir. Onun için içiniz tahat olsun. Günün her saatinde firmamıza her zaman temizlik taleplerinizi iletebilirsiniz.

Müşteri talepleri bizim için büyük önem taşır. Onlarla istişare etmek ve fikir alışverişinde bulunmak önemli düsturumuzdur.

Hizmet Tanımı

Nilüfer ; Konya koltuk yıkama, yerinde koltuk yıkama, yerinde kanepe yıkama, yerinde çekyat yıkama, yerinde yatak yıkama, yerinde sandalye yıkama, meram selçuklu koltuk kanepe çekyat yıkama,  meram selçuklu yatak yıkama, meram selçuklu perde yıkama, meram selçuklu evde koltuk kanepe  yıkama, meram selçuklu evde çekyat yatak yıkama, meram selçuklu yerinde koltuk kanepe yıkama, meram selçuklu yerinde çekyat yatak  yıkama, meram selçuklu yerinde sandalye yıkama, Konya Karatay yerinde koltuk kanepe yıkama, Konya Karatay yerinde çekyat yatak yıkama, Konya Karatay evde koltuk kanepe yıkama, Konya Karatay evde çekyat yatak yıkama, Konya Karatay yerinde koltuk kanepe yıkama, Konya Karatay yerinde çekyat yatak yıkama, kanepe çekyat yıkama, yatak yıkama, perde yıkama, sandalye yıkama, evde koltuk kanepe yıkama, evde çekyat yatak yıkama, evde sandalye yıkama,

Hizmet Bölgeleri

Konya Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Halı Yıkama kategorisine ait olan ve Konya lokasyonunda yer alan Nilüfer Konya koltuk yıkama evde koltuk yıkama kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Halı Yıkama kategorisine ait olan ve Konya lokasyonunda yer alan Nilüfer Konya koltuk yıkama evde koltuk yıkama kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?