Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

NET WİFİ

107342
Adres: İzzetbey Mh. Hükümet Cd. No:15/B Çumra/Konya
Şirket Tanımı

Güvenlik ve Gizlilik

1999 yılından itibaren Konya’da faaliyet gösteren Özkan Group önderliğinde kurulan Netwifi  yayın hayatına 2014 Ağustos ayı itibari ile başladı. 15 Yıldır kablosuz internet teknolojilerinde uzmanlaşmış şirketimiz Netwifi’yi hayata geçirerek yasal olarak servis sağlayıcılığı işine de adım atmış oldu. Tamamı %100 yerli sermayeye sahip olan bu işletme tamamen Konya’ya özgü bir işletmedir. Geleceğin İnternet’te, hızlı İnternet’in de kablosuz teknolojilerde yattığını görerek yaptıkları yatırımla bu sahada öncü olmayı hedefliyor.

Kurucularının tanımladığı öncü olma misyonu ile şirketimiz, kendisine kablosuz teknolojiler üzerine uzmanlaşmayı ilk iş olarak belirlemiştir.Bunun sonucunda 2014 yılında şirket bir yandan ISS lisansını alırken bir yandan da kurumsal hizmetler için teknolojiye yatırım yapmıştır. Altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra, 2014 yılının sonlarında müşterilerine hizmet vermeye başladı. Kurumsal ve bölgesel olarak da bireysel internet servisleri vermeye başlayan firma, şu an için Konya Çumra,  Alibeyhüyüğü, Okçu, Ürünlü ve Organize Sanayi bölgelerinde kesintisiz internet hizmetleri vermektedir.

Netwifi; Telekominikasyon Kurumu Tarafından  Ulusal İnternet Servis Sağlayıcı Lisans Belgesine sahiptir. Netwifi internet %100 yasal prosedürlere uygun olarak sağlanmaktadır. Netwifi internet işletmenizin tüm yasal sorumluluklarını yerine getirmektedir.

Hizmet Tanımı

Wi-Fi Noktaları, Cep Telefonu Aksesuarları ve Teknik Servis, Telekomünikasyon

Hizmet Bölgeleri

Konya Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Cep Telefonları ve Aksesuarları kategorisine ait olan ve Konya Çumra lokasyonunda yer alan NET WİFİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Cep Telefonları ve Aksesuarları kategorisine ait olan ve Konya Çumra lokasyonunda yer alan NET WİFİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?