Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Moto Kurye Merkezi

161221
semih gündüz
5323623790
Altunizade Mahallesi Kısıklı Caddesi No 49 Üsküdar / İstanbul
Şirket Tanımı

20 Yıldır Sizler İçin Dünyanın Paketini Taşıyoruz

Moto Kurye Merkezi sizlerin de moto kurye ihtiyaçlarınız için tercihleriniz arasında yerini alarak çıtasını her geçen gün biraz daha yükseltip genişletmektedir. Kurye acil gönderilerinizde sizlerin hizmetlerinde. Birçok gönderi seçeneğini bir arada bulabileceğiniz şirketimizde müşteri memnuniyeti temel amacımızdır. Moto Kurye Merkezi gönderi kayıtlarınızı titizlikle ele alarak siz değerli müşterilerimize personellerini en hızlı şekilde yönlendirmektedir.

Siz gönderi için bizi seçtiğiniz anda çalışmaya başlıyoruz. Kaydınızı doğru şekilde alıp işin asıl merkezine yani operasyona aktarıyoruz. Durum değerlendirmesi ve raporlama için seyir zamanı boyunca gönderinizi takip ediyoruz.

 

Hizmet Tanımı

Kurye web sayfamıza hoş geldiniz.

Kurye : Şirket ve iş yerleri için oldukça önemli olan dağıtıma hazır tüm gönderilerinizin, eksiksiz bir şekilde gerekli kişi ya da kuruluşlara teslim etmekle yükümlü olan kişilerdir. Moto Kurye’lerimiz tarafınızdan alınan gönderinizin, yapılan programa uygun bir şekilde dağıtımının yapılmasını sağlayan uzman ekibimizdir. Gün içerisinde gitmesi gereken önemli ve acil iletilerinizi sağlamakla yükümlüdürler. Bireysel ve Kurumsal olarak her sektöre sağladığımız bir Moto Kurye hizmetidir. istanbul içi tüm ilçe ve semtlerine acil ulaşmasını istediğiniz evrak paket vb tüm gönderileriniz için motokuryemerkezi ekiplerimiz istanbulun her semtinde hazır bulunan profesyönel adres bilgisine sahip kurye’lerimiz ile çalışmaktadır. Sizlerde bu hizmetlerimizden yararlanabilmeniz için yapmanız gereken tek tıkla bize ulaşmaktır.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Kurye Şirketleri kategorisine ait olan ve İstanbul Üsküdar lokasyonunda yer alan Moto Kurye Merkezi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Kurye Şirketleri kategorisine ait olan ve İstanbul Üsküdar lokasyonunda yer alan Moto Kurye Merkezi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?