Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Mobil Elektrik ve Su Tesisatı

658421
Abdulkadir Doğan
5434019364
Kadıköy mah. Gelibolu sok. No:10/A İzmit / Kocaeli
Şirket Tanımı

Elektrik şüphesiz ki günümüzün en sık kullanılan enerji kaynağıdır. Bu nedenle de artık hayatımızın vazgeçilmezi haline gelmiştir. Sadece yaşam alanlarımızda değil sokaklarda bile kullanma ihtiyacı duyduğumuz elektrik zaman zaman çeşitli arızalanmalara bağlı olarak kesilebiliyor. Uzun bir alışkanlık sürecinin ardından kesilen elektrikler nedeniyle ise hayatımız felç olmuşçasına duraksayabilir. Çünkü en sık kullandığımız cihazlardan en az kullandığımız cihazlara kadar çağımızdaki her şey neredeyse elektrikle çalışmaktadır. Bunun içinse elektrik konusunda alanında uzman olan adresler ile çalışmak şarttır. Arandığı zaman kolaylıkla bulunabilecek bir elektrik firması sayesinde bütün sorunlar kısa bir zamanda çözülebilir. Firmamız ise bu adreslerden biri olarak her zaman kaliteli hizmetlerine devam etmektedir. Kendi alanında her geçen gün kendini güncelleyerek sorunlara kesin çözümler bulmaya çalışmaktadır. Elektrik montajından arızalara kadar hemen her alanda bu adresi arayabilirsiniz.

Hizmet Tanımı

  • Televizyon tesiatı
  • Uydu tesisatı
  • İnternet tesisatı
  • Elektrik tesisatı
  • Ups tesisatı
  • Su tesiatı

Hizmet Bölgeleri

Kocaeli Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Sıhhi Tesisat - Muslukçular kategorisine ait olan ve Kocaeli İzmit lokasyonunda yer alan Mobil Elektrik ve Su Tesisatı kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Sıhhi Tesisat - Muslukçular kategorisine ait olan ve Kocaeli İzmit lokasyonunda yer alan Mobil Elektrik ve Su Tesisatı kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?