Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Kuzey Glass

109456
Maruf Mevkii Org. San. Bölg. 2 Nolu Cd. No:1 Boyabat / Sinop - TURKEY
Şirket Tanımı

Kuzey Kristal Mozaik Cam San. Kuzey Kuzey'de (Kuzey Kristal Mozaik Cam San. Ltd. Şti.) Kuruldu. 1997'den bu yana edindiğimiz deneyimlerle Kuzey Cam Karo, Orta Doğu'daki en büyük kristal mozaik üreticisi oldu. Bugün, tüm fabrikalara 25000 metrekarelik 3 fabrikadan hizmet vermektedir. Kuzey Kristal Mozaik Cam San. ürün tasarımı, geliştirme, üretim ve teftiş içeren tamamen entegre bir üretim sürecine sahiptir. Bu, iş ortaklarımıza rekabetçi fiyatlarla ürünler sunmamıza yardımcı oluyor. Kuzey Cam Karo, çok çeşitli yüksek kaliteli cam mozaik karolar tedarik ediyor. Olası tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli renklere, stillere, malzemelere, şekillere ve boyutlara sahibiz. Kendi cam karo koleksiyonlarınız için banyo karoları, duvar karoları, mutfak karoları,

Hizmet Tanımı

banyo karoları, duvar karoları, mutfak karoları , Bahçe & Yapı Market, Camcılar, Seramik ve Porselen

Hizmet Bölgeleri

Sinop Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Seramik ve Porselen kategorisine ait olan ve Sinop Boyabat lokasyonunda yer alan Kuzey Glass kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Seramik ve Porselen kategorisine ait olan ve Sinop Boyabat lokasyonunda yer alan Kuzey Glass kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?