Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

KUPAJİ

107618
Sarıgüllük Mah. Arıllı M. Ali Çaçuş Cad. 7/A Şehitkamil, Gaziantep
Şirket Tanımı

Kupaji; Kupacı'nın biraz daha sempatikleştirilmiş hali olarak düşünülmüş bir markadır. Biz bu marka adı altında 2017 yılında bir araya gelerek insanlara daha iyi hizmeti nasıl daha daha ucuza alabileceklerini göstermek istedik.
Türkiyenin önde gelen e-ticaret platformları üzerinden mağalar oluşturup uygun fiyatlı kişiye özel hediye ürünleri ile karşınıza çıkarak en büyük adımımızı atmış bulunduk.
 
Kupaji olarak üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine bağlı kalarak bilgi birikimlerimizi ve tecrübelerimizi siz değerli müşterilerimizle paylaşarak üst düzey fayda sağlayarak karşılıklı memnuniyete dayalı alışverişi sürdürmektir.
Yenilikleri kupaji ailesi olarak yaşamak sizlere yaşatmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. 
Her geçen gün gelişen teknolojinin nimetlerinden faydalanarak size daha fazla kaliteyi daha uygun fiyata sunabilmenin uğraşı içerisinde olacağız.
 
Kupaji olarak bütçenize en uygun ürünü kaliteyle harmanlayarak size sunmayı amaçlamaktayız. 
Müşteriler için onların ihtiyaçlarına uygun çözümleri birlikte üreterek rekabette kazanan, bilgi, beceri ve yetenekleri ile sizlere hizmet sunan, 
yenilikleri yakından takip eden ve bunu aynı hızda sizlere ulaştıran bir firma olma yolunda ilerlemekteyiz.
 
 

Hizmet Tanımı

SERAMİK KUPA BARDAK, PORSELEN KUPA BARDAK, ÇELİK GRUBU, CAM GRUBU, PLASTİK GRUBU, DOĞAL TAŞLA,

Hizmet Bölgeleri

Gaziantep Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Matbaalar kategorisine ait olan ve Gaziantep Şehitkamil lokasyonunda yer alan KUPAJİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Matbaalar kategorisine ait olan ve Gaziantep Şehitkamil lokasyonunda yer alan KUPAJİ kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?