Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Kübra Catering

108040
Yüzyıl Mahallesi, Fetih Cd. 77/ A, 34204 Bağcılar / İstanbul
Şirket Tanımı

Kübra Catering
Taşıma Yemek Hizmeti

Kaliteli Yemeğe Avantajlı Fiyatlarla Ulaşın!

Taşıma Yemek Hizmetimizde sizlerin beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak sunduğumuz taşıma yemek hizmeti, müşterilerimizin yemek üretimi yapabilmeleri için gerekli endüstriyel mutfağa sahip olmamaları durumunda tercih ettikleri bir seçenektir.
Ayrıca daha az maliyetli olması sebebiyle de çokça tercih edilen çözümlerden biridir. Taşıma yemek hizmetimizde sağlıklı, hijyenik ve lezzetli yemeklerimizi istediğiniz zaman diliminde sizlere ulaştırıyor ve güler yüzlü çalışanlarımızla servisimizi gerçekleştiriyoruz.

Kübra Catering
Okullara Catering Hizmeti

Kaliteli Yemeğe Avantajlı Fiyatlarla Ulaşın!

Kübra Catering olarak okullara catering hizmeti ile anaokulundan itibaren, üniversiteye kadar bütün eğitim-öğretim kurumlarına yemek hizmeti sunuyoruz. Öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun, uzman diyetisyenlerimiz eşliğinde, onların enerji, protein,mineral ve vitamin bakımından zengin, doğru beslenme koşullara uygun menüler hazırlıyoruz. Öğrencilerin yemeklerini hazırlanırken son derece titiz olduğumuz hijyenik mutfaklarımızda hazırlanan yemeklerimizi eğlenceli bir şekilde servis ediyoruz.

Kübra Catering
Hastanelere Yemek Hizmeti

Kaliteli Yemeğe Avantajlı Fiyatlarla Ulaşın!

Kübra Catering'in hastanelere yemek hizmeti ile yönetici, klinik diyetisyenleri, hastalarınız ve sağlık personeliniz için gerekli bütün uygun şartlara sahip menüler sunmaktayız. Profesyonel aşçılarımız, deneyimli personelimizin hijyenik koşullar eşliğinde sizlere ve iyileşme sürecindeki hastalarınıza hazırladığımız sağlıklı, besleyici ve lezzetli yemeklerimizin güvenle ulaşmasını sağlıyoruz.  

Kübra Catering
Fabrikalara Catering Hizmeti

Kaliteli Yemeğe Avantajlı Fiyatlarla Ulaşın!

Kübra Catering, fabrikalara catering hizmeti ile işçilerinize ihtiyaç duydukları çeşit ve kaloride yemekler sağlar, çalışma başarısının ve randımanının istediğiniz düzeyde olmasına yardım eder. Fabrikalara catering hizmeti sunduğumuz noktalardaki en dikkat ettiğimiz hususlar; hijyen, zengin içerikli menüler, sıcak ve leziz olması gibi noktalara dikkat ederek sizlere sunuyoruz. Biz bu anlayış doğrultusunda müşterilerimizin taleplerini, hızlı ve doğru bir şekilde kullandığımız ürünleri daha çok geliştirerek siz müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz.

Kübra Catering
Şantiyelere Catering Hizmeti

Kaliteli Yemeğe Avantajlı Fiyatlarla Ulaşın!

Şantiyelere catering hizmetimiz ile yönetim, personel ve misafirleriniz için diyetisyenler tarafından hazırlanan, doyurucu ve lezzetli yemekler sunmaktayız.
Sağlık koşullarına uygun ve hijyenik ortamlarda ürettiğimiz, ana ve ara öğün menülerimizi yemeğin görünümünü, ısısını ve besin değerlerini kaybetmeden termo kaplarla taşımaktayız. Kaliteli hizmetin yanı sıra birinci sınıf kaliteli ürünler ile şantiyelerde çalışan personellerinizi lezzetli yemeklerimizle buluşturuyor, aynı zamanda depolama, pişirme ve taşıma gibi zorlukların önüne geçip, evinizin sıcaklığını işinizde de hissetmenizi sağlıyoruz.

Kübra Catering
Otellere Catering Hizmeti

Kaliteli Yemeğe Avantajlı Fiyatlarla Ulaşın!

Otellere catering hizmeti Kübra catering otellerde de Türk ve Dünya mutfaklarından sentezlediği çok özel menüleriyle seçkin davetlerin mimarı olmaya devam ediyor. Gıda maddeleri tüzüğüne uygun ve Türk Standartları Enstitüsü'nün onayından geçmiş ürünlerle hazırladığımız lezzetli, sağlıklı ve besleyici yemeklerimiz oteldeki müşteriler tarafından çok beğenilecek. Firmamız tarafından özenle hazırlanan birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemeklerimizle müşteriniz artık daha mutlu. yada sonu böyle Firmamız tarafından özenle hazırlanan birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemeklerimizle müşterinizin gözünde artık daha değerlisiniz.

Hizmet Tanımı

Yılbaşı Süsleri , Uçan Balon , Doğum Günü Süsleri , Animasyon Ürünleri , Parti Süsleri , Düğün Organizasyonu Süsleri , Nişan Organizasyonu Süsleri , Kına Organizasyonu Süsleri , Doğumgünü Organizasyonu Süsleri , Babyshower Organizasyonu Ürünleri , Bebek Mevlüdü Organizasyonu Süsleri , Özel Günler Organizasyonu , Evlenme Teklifi Organizasyonu Ürünleri , Şirketlere Özel İş Yemeği Organizasyonu Malzemeleri , Yılbaşı Organizasyonu Ürünleri , Sünnet Organizasyonu Süsleri, ,

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Parti ve Düğün Organizasyonu kategorisine ait olan ve İstanbul Bağcılar lokasyonunda yer alan Kübra Catering kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Parti ve Düğün Organizasyonu kategorisine ait olan ve İstanbul Bağcılar lokasyonunda yer alan Kübra Catering kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?