Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

KORKMAZ OTO KURTARMA YOL YARDIM

643199
05531278777
Yedi Eylül Mah. 5544 Sok. 5 Torbalı,İzmir
Şirket Tanımı

Korkmaz Oto Kurtarma ve Yol Yardım firmamız 2009’dan bu yana oto kurtarma ve yol yardım faaliyeti yapmak üzere İzmir Torbalı'da kurulmuştur. 2009’dan günümüze müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı temel misyonumuz kabul edip, hizmet verdiğimiz kurumları müşteri gibi değil, birer çalışma partneri olarak görüp; istikrarlı, düzenli ve özverili hizmet vermeyi prensibimiz olarak kabul etmişizdir. Gelişen ticaret hacmimizle beraber filomuzu yenileyerek ve ilave yatırımlar yaparak oto kurtarma, araç nakliye ve yediemin otopark hizmeti vermeye başladık. Serilik ve emniyet kavramlarını her zaman taşımalarımızda ilke edinerek müşterilerimize en iyi hizmeti sunmanın bilinci ve gayreti içindeyiz. Sektörde gelişme ve yenilikleri yakından takip eden firmamız, kaliteli insan kaynağı ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ıle çalışmalarına devam etmektedir.
 

Hizmet Tanımı

  • Oto Kurtarma,
  • Oto Yol Yardım,
  • Ahtapot Vinç,
  • Forklift Nakliye Hizmeti,
  • Vinç Hizmeti,
  • 7/24 Araç Çekici Hizmeti,
  • Yediemin Otoparkı
 
Arama Terimleri: 7/24 Oto Çekici, "Ahtapot Vinç", Acil Oto Kurtarma, Acil Yol Yardım, Yediemin, Oto Kurtarma, Oto Yol Yardım, Ahtapot Vinç, Forklift Nakliye Hizmeti, Vinç Hizmeti, 7/24 Araç Çekici Hizmeti, Yediemin Otoparkı

Hizmet Bölgeleri

İzmir Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Yol Yardım - Oto Kurtarma kategorisine ait olan ve İzmir Torbalı lokasyonunda yer alan KORKMAZ OTO KURTARMA YOL YARDIM kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Yol Yardım - Oto Kurtarma kategorisine ait olan ve İzmir Torbalı lokasyonunda yer alan KORKMAZ OTO KURTARMA YOL YARDIM kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?