Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Koç Grafik Ambalaj Reklam ve Matbaa

104661
Ali Koç
Mustafa Kemal Paşa Mah. Karanfil Sok. No:50/b İstanbul / Avcılar
Şirket Tanımı

Koç Grafik Reklam ve Matbaacılık, Avcılar merkezli, sektörlerin önde gelen markalarına kreatif tasarım hizmeti veren butik reklam ajansıdır. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda; ofset baskı, serigrafi baskı özenle yapılmaktadır. Bizimle çalışan firmalar bizim için sadece müşteri değil, aynı zamanda paydaşımızdır. İşimize büyük bir keyifle sarılıyoruz. Neler mi yapıyoruz? Markanızın basılı ve görsel tasarımlarını, interaktif reklamcılığı, kısacası çizgi altı ve üstü birçok tanıtım ve reklam çalışmalarınızı hazırlamak için buradayız. Kendi basılı medya departmanımızın olması ise en büyük avantajlarımızdır. Tasarımdan üretime ve daha sonra iş teslimine kadar her şey kendi kalite kontrolümüz altında ilerlemektedir. Akılcı, detaycı ve yenilikçi çözümlerle... Marka Danışmanlığı (Kişilik kazandırma, konumlandırma, değer yaratma) Kurumsal Kimlik (Kurum rengi, yazı tipi, logo, amblem, antetli, kartvizit, zarf) Grafik Tasarım (Katalog, ambalaj, dergi, broşür, insört, poster) Web Hizmetleri (Kurusal site, ürün tanıtımı, banner, mailing, sosyal medya pazarlaması) Fotoğraf Çekimi (ürün, model, mekan, toplantı, etkinlik) Matbaa Hizmetleri (fatura, irsaliye, etiket, kartela, bloknot, makbuz) Promosyon (takvim, ajanda, kalem, magnet, şemsiye, tişört, kupa) Dış Mekan Reklam (tabela, rollup, billboard, branda, araç giydirme)

Hizmet Tanımı

Ambalaj , Matbaa , Broşür , Grafik Tasarım , Tabela , Magnet , Web Tasarım , Davetiye

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Reklam Ajansları kategorisine ait olan ve İstanbul Avcılar lokasyonunda yer alan Koç Grafik Ambalaj Reklam ve Matbaa kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Reklam Ajansları kategorisine ait olan ve İstanbul Avcılar lokasyonunda yer alan Koç Grafik Ambalaj Reklam ve Matbaa kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?