Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Kaptanlar Grup

107028
Küçük Minare Mahallesi Recep Handan Sk. No : 1 SiVAS
Şirket Tanımı

1965 yılında Abdurrahman KAPTAN öncülüğünde başlamış olup, daha kararlı, daha kurumsal ve yaptığının bilincinde bir Sivas devi olarak 2001 yılından itibaren amacını ve hedeflerini geliştirmiş bir şekilde hizmetlerine devam etmektedir.

 

  Sadece inşaat sektörü olarak başlamış olduğu faaliyetlerini; 2001 yılından Kaptan petrol istasyonu, 2003 yılında  ve Marka Alışveriş Merkez ile ortaklık yapılmıştır. Mart 2015 yılında ortaklığını diğer ortağına devredip Çorum’un 30 yıla yakın tarihi olan güzide marketler zinciri 12 şubeli, bir üst düzey lojistik merkezli ve gelişmiş hijyenik et entegre tesisleri olan METROPOL Alışveriş Merkezleri’ni satın almıştır. Ardından bu büyük perakende atılımını Sivas’ın öncü perakende kuruluşlarından olan 30 şubeli Öncü Süper Marketleri’ni de bünyesine katarak METROPOL Alışveriş Merkezleri çatısı altında birleştirmiştir. Şu anda 1200 e yakın çalışan 45 şube ile Sivas, Çorum ve Tokat illerinde faaliyetlerine hızla devam etmektedir. “Anadolu’nun yükselen değeri” Kaptanlar Grup ” Anadolu için METROPOL Vakti” sloganı ile emin adımlarla kaliteden hizmetten ve en önemlisi güvenden taviz vermeden emin adımlarla şubeleşmelerimiz devam edecektir.

Hizmet Tanımı

Estetik Merkezleri

Hizmet Bölgeleri

Sivas Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Estetik Merkezleri kategorisine ait olan ve Sivas Sivas Merkez lokasyonunda yer alan Kaptanlar Grup kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Estetik Merkezleri kategorisine ait olan ve Sivas Sivas Merkez lokasyonunda yer alan Kaptanlar Grup kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?