Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Hayri Genç Sigorta Acentesi

111735
Bağlarbaşı Mah. Bağdat Cad. No:467/ 6 Maltepe / İstanbul
Şirket Tanımı

15 yıldır sigorta sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Titizlilikle ve sebat ederek işimizi yapmaktayız. Uzun vadeli olarak çalışmayı düşündüğümüz sigortalılarımızla, sektörümüzün  etik değerlerine uygun olarak iletişim  kurmaktayız. Amacımız  sektörümüzde örnek gösterilebilecek  bizimle irtibata geçecek herkese doğru ve eksiksz bilgi vererek hizmet sunmaktır.
 
Her  geçen gün  ş hacmimizin artışına da bağlı olarak çalıştğımız sigort şirktlerinin de karlılığını  gözeterek acentelk sayımızı artırarak hizmet vemeyi hedeflemekteyiz. Böylelikle sigortalılarımıza daha uygun prim tutarları ile daha geniş teminatlı ürünler sunmak yönündeki hedefimizi daha da rahat uygulabilir bir seviyeye gelmiş bulunmaktayız.
 
İlkemiz;  müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümektir. Müşteri memnuniyetini sağlamanın zaman içerisinde iş hacmimizi de artırdığının bilincinde olarak titizlikle çalışmaktayız

Hizmet Tanımı

Maltepe Sigorta Acenteleri , Maltepe Kasko Sigortası , Maltepe Trafik Sigortası , Maltepe Dask Sigortası , Maltepe Deprem Sigortası , Maltepe Sağlık Sigortası , Maltepe Konut Sigortası , Maltepe Bireysel Emeklilik , Maltepe Ferdi Kaza Sigortası , Maltepe İnşaat Sigortası , Maltepe İşyeri Sigortası , Maltepe Yangın Sigortaları , Maltepe Araç Sigortaları , Maltepe Ucuz Trafik Sigortası , Maltepe Ucuz Kasko Sigortası

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Sigorta Şirketleri ve Sigorta Acenteleri kategorisine ait olan ve İstanbul Maltepe lokasyonunda yer alan Hayri Genç Sigorta Acentesi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Sigorta Şirketleri ve Sigorta Acenteleri kategorisine ait olan ve İstanbul Maltepe lokasyonunda yer alan Hayri Genç Sigorta Acentesi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?