Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Gökmenler Vinç Kiralama ve Oto Kurtarma İşletmesi

109457
Küçük Sanayi Sitesi Karşısı, Totili Benzinlik Yanı Boyabat, Sinop
Şirket Tanımı

Gökmenler Vinç Kiralama ve Oto Kurtarma İşletmesi 2013 yılında İbrahim Gökmen tarafından kurulmuştur. Boyabat merkezli olan firmamız Sinop, Boyabat, Gerze, Saraydüzü, Durağan, Hanönü, Taşköprü gibi çevre illerede hizmet veren sektörün en köklü firmalarından biridir.

Çeşitli alanlarda ve sektörlerde vinç kiralama hizmeti veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve müşteri odaklı çalışma şekli ile sizlere uzun yıllardan beri hizmet etmektedir. 

Kiralık Vinç, Çelik Montaj, Araç Kaldırma, Demir İndirme, Sepetle Çalışma, Çatı Malzeme Çıkarma, Makina Alma, Makina Kurtarma hizmetleri vermektedir.

Vinçlerimiz düzenli olarak makine mühendisleri tarafından denetlenmekte olup, bütün şartnamelere uygun olarak hizmet vermektedir.

Müşteri memnuniyeti esasıyla faaliyet gösteren firmamız rakipsiz çözüm önerileri ve uygun fiyat garantisi ile siz değerli müşterilerimizin her zaman yanında.

Dürüst ve güvenilir hizmet vermek bizim için önemlidir. 

Hizmet Tanımı

Prefabrik Konteyner, Vinçler ve Kaldıraçlar, Çekici Yol Yardım ve Oto Kurtarma , ARAÇ KALDIRMA , ÇELIK MONTAJ , DEMIR İNDIRME , SEPETLE ÇALIŞMA , ÇATI MALZEME ÇIKARMA , MAKINE ALMA , MAKINE KURMA , KONTEYNER TAŞIMA , VINÇ KIRALAMA Hizmeti vermekteyiz.

Hizmet Bölgeleri

Sinop Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Yol Yardım - Oto Kurtarma kategorisine ait olan ve Sinop Boyabat lokasyonunda yer alan Gökmenler Vinç Kiralama ve Oto Kurtarma İşletmesi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Yol Yardım - Oto Kurtarma kategorisine ait olan ve Sinop Boyabat lokasyonunda yer alan Gökmenler Vinç Kiralama ve Oto Kurtarma İşletmesi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?