Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Fixcom Bilişim

642918
Kaan MUNOĞULLARI
Tuna MH. Mehmet İhsan Zeyrek Sk. No:49/1 Karşıyaka-İzmir
Şirket Tanımı

FiXCOM, bilişim teknolojilerinin farklı alanlarında uzun yıllardır yöneticilik ve teknik tecrübesi olan Kaan MUNOĞULLARI tarafından 2020 yılının Haziran ayında İzmir Karşıyaka da kurulmuştur halen aynı adreste faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.

FiXCOM, Şirket kadrosu deneyimli teknisyenlerden oluşmaktadır. Sürekli araştırmayı ve güncel bilgiler sunmayı ana hedef olarak belirlemiş bir kuruluştur. Kurumlara ve bireylere en gelişmiş teknolojik ürünleri sunarak müşteri ihtiyaçlarını karşılamak , doğru ve güvenilir hizmet sunmak ,danışmanlık yapmak stratejik hedeflerimiz arasında sayılabilir.

FiXCOM: Yıllar içerisinde gerçekleştirilen çok sayıda  Özel sektör projelerinde kazanılan deneyim sonrasında ana faaliyet konuları; Bilgisayar ürünleri - Cep Telefonu - Televizyon - Otomobil Arıza Tespit Cihazları satışı ve servisi konusunda faaliyetlerine devam etmektedir.

Hizmet Tanımı

Hizmet Bölgeleri

İzmir Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Bilgisayar Tamiri kategorisine ait olan ve İzmir Karşıyaka lokasyonunda yer alan Fixcom Bilişim kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Bilgisayar Tamiri kategorisine ait olan ve İzmir Karşıyaka lokasyonunda yer alan Fixcom Bilişim kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?