Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

FAKTÖR SOSYAL HİZMETLER

642926
osman yayla
Sultan Orhan Mah.1102 sok.No.9 Gebze KOCAELİ
Şirket Tanımı

2010 yılından beri ;bordrolama,eleman temini,yevmiyeli işçi temini alanında çalışıyoruz.

Günlük yada aylık işçi buluyor,bordrolamasını yapıyoruz.

Taşeron olarak çalışıyoruz.

İşlerinizde profesyonel çözümler
Neden Faktör Grup?
Dünyadaki benzer uygulamalara paralel hizmet sektörü Türkiye’de de çeşitlenmiştir. Özellikle son yıllarda ulusal pazarda çok ciddi bir gelişme gösteren hizmet sektörü ikram-yemek, lojistik, temizlik, güvenlik, eleman temini, bordrolama ve personel servisi konularında öne çıkmaktadır.

Ülkemizde özellikle 1980‘ li yıllarda başlayan ve  günümüzde yerli ve uluslararası şirketler arasında işbirliğine giden, yurtdışına bürolar açan hizmet kalitesini sürekli artıran, dinamik bir sektördür. Bu sektör doğal olarak firmaların ayrılmaz bir parçası olmuştur. Türkiye ekonomisindeki istihdama katkısı ve katma değer yaratması açısından ekonomik boyutta her geçen gün büyümektedir. Verimliliği artırmak, maliyetleri düşürmek için mümkün olduğu kadar esnek ve ekonomik bir iş gücüne sahip olmak, hızlı ve etkin çözümler bulmak istediğinizde bu işi taşerondan almak en uygun çözümdür.

Hizmet Tanımı

Gebze eleman arayanlar,

Darıca işçi arayanlar,

Dilovası personel arayanlar,

Gebze organize sanayi eleman arayanlar,

Çayırova işçi aryanlar,

Tuzla servis elemanı arayanlar,

Gebze işçi bulma,

Tuzla eleman temini,

Çayırova yevmiyeli eleman temini,

Darıca iş ve işçi bulma,

Tuzla iş ve işçi bulma,

Darıca kariyer, iş ve işçi bulma merkezi,

Gebze taşeron firmaları

 

Arama Terimleri: Gebze eleman arayanlar, Darıca işçi arayanlar, Dilovası personel arayanlar, Gebze organize sanayi eleman arayanlar, Çayırova işçi aryanlar, Tuzla servis elemanı arayanlar, Gebze işçi bulma, Tuzla eleman temini, Çayırova yevmiyeli eleman temini, Darıca iş ve işçi bulma, Tuzla iş ve işçi bulma, Darıca kariyer, iş ve işçi bulma merkezi, Gebze taşeron firmaları,

Hizmet Bölgeleri

Kocaeli Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İş Bulma Kurumları ve İK Danışmanları kategorisine ait olan ve Kocaeli Gebze lokasyonunda yer alan FAKTÖR SOSYAL HİZMETLER kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İş Bulma Kurumları ve İK Danışmanları kategorisine ait olan ve Kocaeli Gebze lokasyonunda yer alan FAKTÖR SOSYAL HİZMETLER kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?