Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Fakro Çatı Penceresi

642884
Özkan Demircan
Sultanbeyli Merkez
Şirket Tanımı

Çatı penceresi modelleri fabrika çıkışlı olarak uzaktan kumandalı açma, kapama ve aksesuar kontrolü sağlayacak cihazlarla donatılmıştır. Bu çatı penceresi, odanın herhangi bir yerinden kumanda edilebilirliği ve yağmur esnasında otomatik olarak kapanma özelliği sayesinde en üst seviyede çatı katı kullanım konforu sağlamaktadır. Çatı penceresi tüm çatı katı odalarına monte edilebilmektedir. Bu ürün özellikle pencere konumlarının kullanıcıların doğrudan ulaşamayacağı kadar yüksek olduğu odalar için tavsiye edilir.

Hizmet Tanımı

Çatı pencerleri en çok çatı arası dönüştürmelerinde kullanılır ve tavan arası depolama alanının değerli bir yaşam alanına dönüştürülmesine yardımcı olur. İyi tasarlanmış orta pivot pencerenin kullanımı kolaydır. İki parçalı menteşe sayesinde çerçeve pekçok değişik pozisyonda açılabilir ve böylece odaya giren temiz hava miktarı artmış olur. Çerçevenin 180 derece dönmesi kolay temizlik ve bakım özelliği sağlar. Çatı pencreleri en çok çatı arası dönüştürmelerinde kullanılır ve tavan arası depolama alanının değerli bir yaşam alanına dönüştürülmesine yardımcı olur.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İnşaat ve GYO kategorisine ait olan ve İstanbul Sultanbeyli lokasyonunda yer alan Fakro Çatı Penceresi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İnşaat ve GYO kategorisine ait olan ve İstanbul Sultanbeyli lokasyonunda yer alan Fakro Çatı Penceresi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?