Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

EUROMASTER MICHELIN AVRASYA CENGİZ OTO LASTİK

109888
Yakuplu Mah. Pırlanta Sok. 203-204-205 Haramidere Sanayi Sitesi E/Blok Beylikdüzü , İstanbul
Şirket Tanımı

Şirket Tanımı

Avrasya Cengiz firması olarak; 15 yıllık tecrübemizi geleceğe taşıyoruz. Müşteri memnuniyeti önceliğimiz olup, siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktan onur duyarız. Euromaster Avrasya Cengiz servis noktamıza hoşgeldiniz.

Euromaster Avrasya Cengiz lastik uzmanları olarak sizleri en yakın servis noktasında ağırlamaktan, tavsiyelerde bulunmaktan ve hizmet vermekten mutluluk duyar. Ekibimiz, hem tüketicilere, hem de profesyonel müşterilerimize hafif araç bakım hizmetleri ve ayrıca binek, 4x4, kamyonet, ağır vasıta ve endüstriyel araçlar için geniş bir lastik ürün yelpazesi sunmaktadır.

Euromaster Avrasya Cengiz Servis noktamızda birlikte çalıştığımız markalar: Michelin, BFGoodrich, Kormoran, Tigar , Bosch , Mobil Avrupa genelinde perakende ve kurumsal müşterilere hizmet veren lastik servisi ve araç bakım ağıdır. 100% MICHELIN Grup iştiraki olan EUROMASTER, Avrupa genelinde yıllardır gelişim ve büyüme göstermektedir. Euromaster grup olarak Avrupa ve Türkiye'de lastik ve araç bakımında 10.800 çalışan, 2800 mobil aracımızla araç bakımı ve lastik hizmetleri konusunda lider bir marka olarak yolumuza devam etmekteyiz.

 
Hizmet Tanımı

Aracınızın bakımı için servis hizmetlerimizi keşfedin:

Nitrojen: Lastiklerin nitrojen ile şişirilmesi daha verimlidir: nitrojen ile şişirilen lastiğin inmesi hava ile yapılan şişirmeye oranla 4 kat daha az yavaştır!

Master Otel:Master Otel kış veya yaz lastiklerinizin bir sonraki mevsime kadar saklanmasını ve korunmasını sağlayan bir hizmettir.

Sökme Takma:Lastiklerin sökme, takma, nitrojen ve balans işlemleri uygun ekipmanlarla nitelikli profesyoneller tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ön düzen:Ön düzen, araç üreticilerinin verileri ve lastiklerin aşınma analizine göre, aracın 4 tekerleğinin açılarının kontrol edilmesi ve ayarlanmasıdır.

Fren:EUROMASTER servis noktalarında, fren sisteminiz ücretsiz olarak incelenir ve fren sisteminin aşınmış parçaları kontrol edilir: fren balataları, fren diskleri, lastikler, amortisörler, egzoz, akü..

Balans:Lastiklerin balans ayarı, tekerleğin ağırlığını dönme ekseni etrafına eşit olarak dağıtır ve böylece titreşimler ortadan kalkar.

 
Arama Terimleri: 
Beylikdüzü Lastik, Avcılar Oto Lastik, Beylikdüzü Oto Lastik, Beylikdüzü Oto Lastik Tamiri, Avcılar Oto Lastik Tamiri, Beylikdüzü Balans, Beylikdüzü Rotbalans, Beylikdüzü Jant Tamiri, Beylikdüzü Akü, Beylikdüzü Lastik Oteli, Avcılar Lastik Oteli, Avcılar Rotbalans, Beylikdüzü Ön Düzen, Beylikdüzü Fren, Avcılar Ön Düzen
 
Hizmet Bölgeleri
Türkiye Geneline Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Tanımı

Beylikdüzü Oto Lastik, Rot Balans, Güvenilir, En Hızlı ve En Uygun Oto Lastik Değişim Hizmeti, Lastik Satışı ve Araç Bakımında Uzman Euromaster Avrasya Cengiz Servis

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Lastik ve Rot Balans kategorisine ait olan ve İstanbul Beylikdüzü lokasyonunda yer alan EUROMASTER MICHELIN AVRASYA CENGİZ OTO LASTİK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Lastik ve Rot Balans kategorisine ait olan ve İstanbul Beylikdüzü lokasyonunda yer alan EUROMASTER MICHELIN AVRASYA CENGİZ OTO LASTİK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?