Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ELİT YEMEKÇİLİK

183087
Gültepe Mah. 11. Sanayi Sok. 27/C Sivas Merkez 58080, Sivas
Şirket Tanımı

ELİT YEMEKÇİLİK

Elit Yemekçilik Kurumsal Hizmetler Yemek Sanayi; firması olarak toplu yemek ihtiyacı olan İş Merkezleri, Fabrikalar, Okullar, Hastane ve benzeri kurumların bu ihtiyacını karşılamak, yemek üretimi ve servis hizmetlerini, en iyi kalite standartlarında sunmak amacıyla, kurulmuştur. Modern ekipmanları ile faaliyet göstermektedir.

Teknolojinin de gelişmesi ile hızla sanayileşen toplumumuzda, çalışan iş gücünü arttırmak, hem zamandan hem performanstan fayda sağlamak için,çalışanların beslenmesini dikkatli,sağlıklı ve en düşük maliyetle sağlamak amacı ile hizmet sunmaktayız.

Hizmet Tanımı

Kurumlara Özel Hizmet

Eğitim Kurumları ve Hastaneler gibi yemek sorumluluğunun yüksek olduğu kurumlarda yemek üretimi için gerekli ekipmanları belirlenen süre içerisinde kurarak yerinde üretim ve servis yaptığımız hizmetimizdir.


Taşıma Yemek Hizmeti

Yemek fabrikamızda günlük olarak aylık mönüler halinde üretilen yemek çeşitlerimizin hijyenik koşullarda istenilen zamanda adresinize teslim edilmesi hizmetidir. Kurumunuzun personel sayısına göre belirleyeceğiniz kişi sayısına göre sunulan servis malzemeleri ile kendi servisinizi yapabilirisiniz.

ELİT YEMEKÇİLİK

Adreste Yemek Servisi

Elit Yemekçilik
 olarak; siz değerli müşterilerimizin arzusu doğrultusunda adresinizde yemek servisimizi yaparak yerinde yemek hizmeti sunmaktayız. Güler yüzlü ve deneyimli personelimiz sizlere bütünlük içerisinde hizmet verebilir.

 
Arama Terimleri: Yemek Şirketi, Düğün Yemeği, Tabldot, Hazır Yemek, Davet Yemeği, Nişan Yemeği, Kına Yemeği, Yerinde Yemekçilik, Toplu Yemek Servisi, Yemek Paket Servis, Sünnet Yemeği
 

Hizmet Bölgeleri

Sivas Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Toplu Yemek ve Catering Firmaları kategorisine ait olan ve Sivas Sivas Merkez lokasyonunda yer alan ELİT YEMEKÇİLİK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Toplu Yemek ve Catering Firmaları kategorisine ait olan ve Sivas Sivas Merkez lokasyonunda yer alan ELİT YEMEKÇİLİK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?