Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ELİT YEMEKÇİLİK

183085
Egemenlik Mah. Işıkkent Pınarbaşı Bornova , İzmir
Şirket Tanımı

ELİT YEMEKÇİLİK

1994 Yılında baba mesleğimiz olan esnaf lokantası işletmeciliğinden 1999 yılında toplu yemek hizmetlerine geçiş yaptık.Uzun yıllar süren deneyim ve başarılarımızın ardından son olarak İZMİR-İSTANBUL arası hızlı otoban yolu çalışmasında projenin başlangıcından bitimine kadar olan dört yıllık süre boyunca yemek hizmeti sağladık.

Şimdi ise başarı ile bitirdiğimiz bu projelerden aldığımız güç ile İzmir ili ve çevresinde üstün kalite ve lezzetli yemeklerimizi siz değerli müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz.

Neden Biz?

Kaliteli bir yemek üretebilmek için olmazsa olmaz üç kural vardır. Bunlar; yemeğin üretildiği tesisin hijyen kurallarına uygun olması, kullanılan malzemelerin kalitesi ve en önemlisi de işinize olan sevginizdir.

Toplu yemek üretilen bir mutfakta  gıda saklama ve depolama alanları, çalışanların hijyen eğitimleri ve imal edilen yemeklerin hijyen kurallarına uygunluğu  denetleniyor olabilir ve bu kıstaslar sizler için kaliteli bir yemeğin üretilmesini sağlar fakat yeterli olmaz, işin içine sevgi girmez ise kaliteli ancak lezzetsiz bir yemek hizmeti alacaksınız demektir.

İşte tam da bu noktada devreye Elit Yemekçilik yani biz giriyoruz. Sizlerin istek ve tercihlerinize göre özenle hazırlanmış yemeklerimize işimize olan sevgimizi katarak  ortaya kaliteli ve lezzetli ürünler çıkartıyoruz.

Çoğu firmada ritüel haline gelen ilk günlerde alınan kaliteli yemek hizmetinin ilerleyen zamanlarda düşüşe geçmesi firmamızca kabul edilebilir bir durum değildir. Çalışma felsefemiz gereği odak noktamız müşterilerimiz ile uzun soluklu, çözüm odaklı ve güvene dayalı iş ilişkileri kurmaktır.

Bu bağlamda kaliteli bir yemek hizmeti için sizlerle çalışmak bizlere gurur verecektir.

Saygılarımızla..

Hizmet Tanımı

  • Düğün Yemekleri
  • Nişan Yemekleri
  • Açılış Kokteyli
  • Mevlüt Yemeği
  • Sivil Toplum Kuruluşları Yemeği
  • Dernek Yemekleri
  • Şirket Yemekleri
  • Eğitim Kurumları
  • İlk Şeffaf Yemek Üretim Merkezi 
  • Fabrikalara Yemek
 
Arama Terimleri: Yerinde Yemek Hizmeti, Hazır Yemek, En Uygun Tabldot Yemek, Tabldot Yemek, Açılış Kokteyl, Kaliteli Yemek, Özel Gün Yemek, Eğitim Kurumlarına Yemek, Düğün Yemek Organizasyonu, Ramazan Özel İftar Yemekleri, Taşıma Yemek Hizmeti, Okullara Toplu Yemek, Toplu Yemek, Fabrikalara Toplu Yemek, Kına - Sünnet - Mevlüt Organizasyonu

Hizmet Bölgeleri

İzmir Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Toplu Yemek ve Catering Firmaları kategorisine ait olan ve İzmir Bornova lokasyonunda yer alan ELİT YEMEKÇİLİK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Toplu Yemek ve Catering Firmaları kategorisine ait olan ve İzmir Bornova lokasyonunda yer alan ELİT YEMEKÇİLİK kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?