Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Devran İlaçlama

307277
Deniz
Bahçelievler, 509/4. Sk. 13/c Karabağlar, İzmir
Şirket Tanımı

Bizler DEVRAN İLAÇLAMA olarak 2017 yılında kurulan dinamik, ekonomik ve kaliteden ödün vermeyen  hizmet anlayışımızın 4.yılında olmaktan gurur duyuyoruz

DEVRAN İLAÇLAMA, Mesleğinde 10 yılını doldurmuş Ziraat Mühendisi tarafından kurulan  Biyosidal Ürün Uygulama Mesul Müdürlük görevini üstlenerek Ekip Sorumlusu olan ve Biyosidal Ürün Uygulama Sertifikası Olan Personel ile çalışan İlaçlama  alanında İzmir in her semtinde ve çevresinde istediğiniz her an hizmet etmek anlayışıyla çalışmaktadır.

DEVRAN İLAÇLAMA şirketi kaliteli malzeme, insan ve çevre sağlığına zararı olmayan Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanıp (WHO), Sağlık Bakanlığınca ruhsatlandırılmış , TSE Belgeli , ithal, kokusuz, uzun süre etkili, ilaçlarla, haşerelerden kesin olarak kurtulmanın garanti ve güvencesini vermektedir.

Vizyonumuz

-Çevresine duyarlı, toplumsal ve kültürel değerler açısından gelişmiş bir anlayışa sahip olarak sektörümüzde en iyi hizmeti, en teknolojik cihazlarla vermektir

-Sadece haşereleri imha etmek değil, çevre ve insan sağlığının teminatı olmak.

-Çevreye duyarlılık konusunda meslektaşlarına ve müşterilerine örnek olmak.

-Birlikte çalıştığımız kişi, kurum, kuruluşlar ve çalışanlarımız açısından oluşturduğumuz güvenilirliği sürdürmek ve her zaman tercih edilen iş paydaşı olmaktır.

Misyonumuz

-Ülkemiz insanlarına daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam sürdürebilmeleri için kaliteli, güvenilir ve en uygun maliyetli hizmetleri sunmaktır.

-Firmamızı tercih eden bireysel ve ticari müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonrada hizmet kalitemiz ve güvenilirliğimiz den asla ödün vermeden yolumuza devam edeceğimizin sözünü veriyoruz.

Hizmet Tanımı

HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLAMA,
PİRE İLAÇLAMA,
TAHTA KURUSU İLAÇLAMA,
FARE İLAÇLAMA,
KARINCA İLAÇLAMA,
KENE İLAÇLAMA,
SİNEK İLAÇLAMA,
SİVRİSİNEK İLAÇLAMA,
EV İLAÇLAMA,
APARTMAN İLAÇLAMA,
SİTE İLAÇLAMA,
KAFE İLAÇLAMA,
OTEL İLAÇLAMA,
İŞYERİ İLAÇLAMA,
BANKA İLAÇLAMA,
OKUL İLAÇLAMA,
ANAOKULU İLAÇLAMA,
FABRİKA İLAÇLAM,
KONAK İLAÇLAMA,
KARABAĞLAR İLAÇLAMA,
BUCA İLAÇLAMA,
BORNOVA İLAÇLAMA,
KARŞIYAKA İLAÇLAMA,
BALÇOVA İLAÇLAMA,
GAZİEMİR İLAÇLAMA,
URLA İLAÇLAMA,
GÜZELBAHÇE İLAÇLAMA,
ÇEŞME İLAÇLAMA,

ilaçlama alanında böcek ve kemirgen konusunda izmirde profesyonel olarak hizmet vermekteyiz. kullandığımız ilaçlar her zaman en kaliteli olan markalardan seçilmekte ve gerek kendi sağlığımız, gerek siz müşterilerimizin sağlığı için zararı olmayan ürünler kullanılmaktadır.

Hizmet Bölgeleri

İzmir Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Haşere ve Böcek İlaçlama kategorisine ait olan ve İzmir Karabağlar lokasyonunda yer alan Devran İlaçlama kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Haşere ve Böcek İlaçlama kategorisine ait olan ve İzmir Karabağlar lokasyonunda yer alan Devran İlaçlama kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?