Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Dedektif

641892
Mutlu Hakan
05321739670
Merkez Mahallesi Dr Sadık Ahmet Cd, No 16-18 Bağcılar/İstanbul
Şirket Tanımı

Şirketimiz özel dedektiflik veya özel araştırma ihtiyacında olan kişi ve kuruluşlara, 2006 yılından beri profesyonel hizmet vermektedir. Özel dedektiflik veya özel araştırma himetleri kapsamında, hatta danışmanlık ve hukuki hizmetler kapsamında birbirinden çok farklı alanlarda takip, araştırma ve delil toplama hizmetleri vermekteyiz.

Hizmet Tanımı

Dedektif,
Adres Tespiti,
Eş Takibi,
Sevgili Takibi,
Aldatılma Takibi,
Çocuk Takibi,
Delil Toplama,
Özel Dedektiflik,
Araç Takibi,
Öğrenci Takibi,
Casus Yazılım Tespiti,
Çocuk Arkadaşının Araştırılması,
Sosyal Medya Takibi,
Kötü Alışkanlıkların Takibi,
İş Ortağı Takibi,
Personel Takibi,
Araştırma Hizmetleri,
Böcek Cihazları Araştırması,
Dinleme Cihazı Araştırması,
Gizli Kamera Araştırması,
Evlilik Öncesi Araştırma,
Dolandırıcılık Araştırması,
İcra Araştırması,
Kayıp Şahıs Araştırması,
Marka Araştırması,

Arama Terimleri: Özel Dedektiflik, Dedektif, Adres Tespiti, Eş Takibi, Sevgili Takibi, Aldatılma Takibi, Çocuk Takibi, Delil Toplama, Özel Dedektiflik, Araç Takibi, Öğrenci Takibi, Casus Yazılım Tespiti, Çocuk Arkadaşının Araştırılması, Sosyal Medya Takibi, Kötü Alışkanlıkların Takibi, İş Ortağı Takibi, Personel Takibi, Araştırma Hizmetleri, Böcek Cihazları Araştırması, Dinleme Cihazı Araştırması, Gizli Kamera Araştırması, Evlilik Öncesi Araştırma, Dolandırıcılık Araştırması, İcra Araştırması, Kayıp Şahıs Araştırması, Marka Araştırması, araştırma veya danışmanlık hizmeti karşılamaktayız.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Özel Dedektifler kategorisine ait olan ve İstanbul Bağcılar lokasyonunda yer alan Dedektif kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Özel Dedektifler kategorisine ait olan ve İstanbul Bağcılar lokasyonunda yer alan Dedektif kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?