Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Dağ Metal Alüminyum Korkuluk Cephe Giydirme Konya

684470
Dağ Metal
Dağ Metal Alüminyum Doğrama Horozluhan, Gölbaşı Sk. No:9, 42100 Horozluhan Osb/Selçuklu/Konya
Şirket Tanımı

DAĞ METAL; 1998 yılından bu yana  Alüminyum doğrama ve Alüminyum yapı sistemleri  Sektöründe  faaliyet göstermektedir. 

Estetiği ve konforu bir araya getirerek, dekoratif çözümler ile sizlerin hizmetine sunmaktayız. Alüminyum Korkuluk, cephe giydirme, panjur sistemleri, Fotoselli kapı ve polikarbon uygulamalarına 

"Dağ Metal"  kalitesi ve farkıyla cevap vermek için kurulan firmamız, geçen zaman içinde, pek çok konut, villa, otel, iş yeri ile kurum ve kuruluşlara başarı ile hizmet vermiştir.

Yeniliğe daima açık olan; mekanlarınızın daha estetik bir yapıya kavuşması için çalışmakta olan firmamız  zerafet ve estetiği mekanlarınızla buluşturmaya devam etmektedir.

Misyon;

Çağdaş yönetim sistemlerini uygulayarak, Alüminyum ürünleri sektöründe yenilikleri takip edip müşterisine en iyi kalite ve hizmeti sunan; müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmaya çalışan çevreye saygılı bir firma olmaktır.

Vizyon;

Alüminyum Korkuluk, cephe giydirme, panjur sistemleri, Fotoselli kapı ve polikarbon uygulama sektöründe servis, işçilik ve malzeme kalitesi olarak "Dağ Metal"  isminin bir marka gibi aranılan ve anılan bir isim olmasını sağlamak


Kalite;

Kalitesi ile müşterilerimizi,  Verimliliği ve rekabet gücü ile firmamızı,  Çalışma ortamı ve koşulları ile çalışanlarımızı,  Çevre duyarlılığı ve yasal düzenlemelere uyması ile toplumun, İhtiyaç ve beklentilerini karşılamak için ürün ve süreçlerimizi sürekli iyileştirmek ve yaptığımız her işe yeni değerler eklemektir .

Hizmet Tanımı

Dağ Metal; Konya alüminyum cephe giydirme,  dış cephe giydirme, alüminyum cephe kaplama,  alüminyum korkuluk, alüminyum merdiven balkon korkuluğu, alüminyum pencere korkuluğu, alüminyum doğrama, alüminyum bina giriş kapısı, cam balkon, katlanır cam balkon, ısı camlı cam balkon, balkon camlama, cam balkon fiyatları, cam balkon firmaları, dış cephe kaplama, alüminyum giydirme cephe,  dış cephe firması, alüminyum balkon merdiven korkuluğu, alüminyum pencere korkuluğu, merdiven korkuluk, alüminyum korkuluk modelleri ve fiyatları, cam korkuluk, alüminyum korkuluk birim fiyat, aluminyum korkuluk montajı, alüminyum korkuluk modelleri, alüminyum korkuluk pencere, alüminyum korkuluk merdiven

Hizmet Bölgeleri

Konya Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Alüminyum Doğrama ve Alüminyum Ürünler kategorisine ait olan ve Konya lokasyonunda yer alan Dağ Metal Alüminyum Korkuluk Cephe Giydirme Konya kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Alüminyum Doğrama ve Alüminyum Ürünler kategorisine ait olan ve Konya lokasyonunda yer alan Dağ Metal Alüminyum Korkuluk Cephe Giydirme Konya kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?