Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ÇİÇEK SOĞUTMA

681913
Devteşti Mah. Süleymaniye Cad. 244/B Haliliye , Şanlıurfa
Şirket Tanımı

Şanlıurfa Çiçek Soğutma olarak, ekibimiz uzun yıllardan beri sahada tecrübesini edinmiş ekip arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Sektörde lider olmayı ilke edinen firmamız, bütün teknolojik ve güncel arıza çözümlerini kullanmaya özen göstermektedir. Bu anlamda kendini geliştirerek bir çok müşterimizin sorunlarına anında cevap vermiş, çözüm sunmuşur.
 

Hizmet Tanımı

Çiçek Soğutma olarak Tüm Beyaz Eşya, Kombi, Klima marka ve modellerine özel teknik servis hizmeti sağlamaktayız.
  • Bosch, Siemens, Profilo, Arçelik, Beko, Altus, Vestel, Ariston, Samsung, Buderus, Vaillant, Baymak Marka çamaşır makinesi tamir bakım onarım hizmetleri, bulaşık makinesi arıza tespiti ve tamiri, buzdolabı tamir hizmeti sağlamaktayız.
Tüm Markalarda Şanlıurfa Buzdolabı tamiri, Çamaşır makinesi arıza tespit, Bulaşık makinesi tamiri denildiğinde hızlı güvenilir sağlam hizmet anlayışını ilke edinmiş Çiçek Soğutma siz değerli müşterilerine hizmet vermekten gurur duyar.
 
Arama Terimleri: Bulaşık Makinesi Tamiri, Çamaşır Makinesi Tamiri, Şanlıurfa Teknik Servisleri, Şanlıurfa Buzdolabı Tamiri, Şanlıurfa Beyaz Eşya Servisi
 

Hizmet Bölgeleri

Şanlıurfa Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Beyaz Eşya Servisleri kategorisine ait olan ve Şanlıurfa Haliliye lokasyonunda yer alan ÇİÇEK SOĞUTMA kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Beyaz Eşya Servisleri kategorisine ait olan ve Şanlıurfa Haliliye lokasyonunda yer alan ÇİÇEK SOĞUTMA kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?