Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Başkent Ata Eğitim Danışmanlık Merkezi

173755
Selim ŞAHİN
Bahçeleriçi Mah. Emirler Sok. No.: 5 Mamak, Ankara
Şirket Tanımı

Özel Başkent Ata Danışmanlık Merkezi; Milli Eğitim Bakanlığı, Özel öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nün 05/08/2014 tarih ve 663.05/31-24 sayılı izini ile kurulmuş olup, kişilerin sosyal, kültürel ve meslekî alanlarda bilgi, beceri, yetenek ve deneyimlerini geliştirmek üzere Ankara da eğitim faaliyeti gösteren özel öğretim kurumudur.

Ankara da bulunan kurumumuz meslek eğitim, bilişim, sanat, sinema, televizyon, spor, sağlık alanlarda aktif olarak faaliyetini sürdürmektedir. Ülkelerin gelişmesi ve kalkınması adına gerekli bilgi, beceri ve iş alışkanlıklarına sahip, yüksek verimli kalifiye insan gücünün yetiştirilmesi gerekmektedir. Kalifiye elemanların bilgi ve becerisi, ekonomik başarının temelidir.

Günümüzde teknolojik değişim-gelişim ve global konjonktür bireysel ve kurumsal eğitimin önemini de arttırmıştır. Bu doğrultuda kurumumuzca verilen eğitimler; Ekonomiye nitelikli eleman yetiştirmek, Eğitimli bireylerin bilgilerini tazelemek, Farklı alanlarda çalışmak isteyenlere eğitim imkânı sağlamak, Sınavlardaki başarılarını artırmak, Mesleğe uyum ve geliştirmelerini sağlamak, Uzaktan eğitim metodu ile eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, Bir mesleği icra eden fakat bu konuda eğitim alamamış kişilere mesleki eğitim vermek, Alanında veya farklı alanlarda eğiticilik yapmak isteyenlere eğitim imkânı sağlamak, vb. şeklinde sıralanabilir. Kursiyerlerimiz kurs bitirme sınavlarından sonra MEB onaylı “kurs bitirme belgesi“ (sertifika) alarak unvanlarını ve mesleklerini tescillemektedirler.

Özel Başkent Ata Danışmanlık Merkezi, eğitimde başarıyı hedef edinmiş, bunun için en son teknoloji ve eğitim sistemlerini kullanarak, uzman eğitici kadrosuyla kursiyerlerine aktardığı kurs programlarının sayısını ve kalitesini sürekli artırarak ülkemize hizmet yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Misyonumuz: Ülke eğitimine katkıda bulunmak, meslek alanlarını bilinçli ve kontrol edilebilir düzeye getirmek,Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek, bilgi toplumunun olmanın gerektirdiği beceriye sahip yurttaşlar yetiştiren, tüm paydaşların memnuniyetini arttıran, eğitim-öğretim sürecini geliştiren bir kurum olmak genel misyonumuzdur.

Hizmet Tanımı

Başkent Ata Eğitim Danışmanlık Merkezi olarak MEB ve Üniversite onaylı eğitimlerin sonunda sertifika sahibi olabilrsiniz.

MEB Onaylı Eğitimler 

Avcılık Eğitimi 

Kişisel Gelişim Kursu 

Site ve Apartman Yöneticiliği Kurs Programı 

Öğrenci Barınma Hizmetleri Yöneticiliği Kursu 

İşaret Dili Öğretici ve Tercüman Eğitimi 

Türk İşaret Dili Kursu 

Özel Eğitim Alanında Yardımcı Eleman Yetiştirme Kursu 

Eğiticinin Eğitimi 

Diksiyon (Etkili Konuşma) 

Çocuk Bakım Elemanı 

Üniversite Onaylı Eğitimler 

Montessori Eğitmenliği Eğitimi 

Tiyatro Eğitmenliği 

STEM Eğitmen Eğitimi 

Eğitim Koçluğu 

Diş Hekimliği Asistanlığı 

Eczane Yardımcı Personeli 

Gölge Öğretmenliği 

Gölge Öğretmenliği 

0-72 Ay Çocuk Gelişimi 

Sağlıklı Beslenme Danışmanı 

Yaratıcı Drama 

Disleksi Eğitimi 

Tıbbi Sekreterlik 

Tıbbi Sekreterlik 

Masal Terapisi 

Oyun Terapisi 

Fitness Koçluğu 

Hamile Yogası 

Kalite Mühendisliği Yöneticiliği 

Öğrenci Koçluğu 

Yaşam Koçluğu 

Masaj Uygulayıcısı 

Aile Danışmanı Kursu 

Geleneksel Türk Mutfağı (Aşçılık) Kursu 

Hasta Kabul İşlemleri Sertifika Programı 

Emlak Danışmanlığı Kursu 

Danışma Görevlisi 

Hasta ve Yaşlı Öz Bakım 

 

Hizmet Bölgeleri

Ankara Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Meslek Okulları ve Eğitim Merkezleri kategorisine ait olan ve Ankara Mamak lokasyonunda yer alan Başkent Ata Eğitim Danışmanlık Merkezi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Meslek Okulları ve Eğitim Merkezleri kategorisine ait olan ve Ankara Mamak lokasyonunda yer alan Başkent Ata Eğitim Danışmanlık Merkezi kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?