Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ayk inovasyon

643309
fatih koç
05326525838
Kayseri İnşaat Firması - Ayk İnovasyon İnşaat Erkilet Osman Gazi, 38100 Kocasinan/Kayseri
Şirket Tanımı

Aykinovasyon olarak; sürekli değişen ve yenilenen inşaat sektöründe, uzman bilgi birikimimiz, sermaye yapımız, modern mimari anlayışımız, deneyimli teknik ve idari kadromuzla birlikte nitelikli projelere imza atmak temel prensibimizdir. Ürettiğimiz her işte planlama, organizasyon ve proje aşamasına maksimum özeni göstermekteyiz. Tüm ekip çalışanları olarak herkesin insana değer veren bir bakış açısıyla kaliteye odaklanması ve işini severek yapması firmamızın ortak değerleridir.

Hizmet Tanımı

İş üretiminde; çevreye ve doğaya karşı duyarlı, teknolojinin tüm olanaklarını kullanan ve yapı güvenliğine maksimum önem veren bir felsefeye sahibiz.

Kayseri de gerçekleştirdiğimiz yapı projeleri ile  kaliteli servisi uygun fiyata müşterilerimize sunduk ve belirli bir kitle oluşturduk.Üstlendiğimiz büyük inşaat projemiz ile üretim kalitesi ve sektördeki bilgi birikimimiz ile tercih edilen ilk firmalar arasında yerimizi alıyoruz.

Hedefimiz, Kayseri bölgesinde çağın gereklerine uygun, modern, sağlam, kalıcı eserler inşaa etmektir. Ortaya çıkardığımız projelerimizi en iyi fiyatlarla siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunarak ağız tadı ile yaşayacağınız mutlu yuvalarınıza imza atmaktır.

Hizmet Bölgeleri

Kayseri Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İnşaat ve GYO kategorisine ait olan ve Kayseri Kocasinan lokasyonunda yer alan ayk inovasyon kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İnşaat ve GYO kategorisine ait olan ve Kayseri Kocasinan lokasyonunda yer alan ayk inovasyon kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?