Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Alan Transfer

109510
Alan Transfer
Tatlısu Mahallesi, Haliç Sk. No:31 K:15 D:61 Polaris Residence 34758 Dudullu - Ümraniye/İstanbul
Şirket Tanımı

Türkiye Transfer Hizmetleri olarak siz değerli müşterilerimizin rahat ve güvenli bir şekil de havaalanı transfer hizmetlerini gerçekleştirebilmeniz için; en son model araçlarımız ve deneyimli uzman kadromuzla konforlu bir yolculuk gerçekleştirmeniz için sizlere kaliteli hizmet vermekteyiz. Türkiye Şehir içi trafiğinin yoğun olduğu zamanlarda şoförlerimiz çevre yolunu veya alternatif güzergahları kullanarak istenilen bölgeye havaalanı Türkiye transfer hizmetini,airport transfer,shuttle hizmetlerini daha hızlı ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirirler.
Tüm hizmetlerimiz siz kıymetli yolcularımızın can güvenliğini sağlayarak hızlı bir şekilde gideceği noktaya en kısa sürede ulaştırmaktır.şöförlerimiz alanında uzman ve gerekli sertifikasyonlara sahip şöförlerdir.Türkiye transfer ve Türkiye havaalanı transfer hizmetinden yararlanmak için tarafımızı arayarak ya da web sitemiz üzerinden form oluşturarak yararlanabilirsiniz

Araba Kiralama
 
Şirket Tanımı

Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek 2001 yılında kurulan Otorent Turkey a Car, Türkiye çapında 20’yi aşkın lokasyonda, yılda 100 binden fazla rezervasyonla araç kiralama hizmeti veren Türkiye’nin en büyük araç kiralama şirketlerinden biridir. Güçlü teknik alt yapısı ve profesyonel çağrı merkezi ile bireysel müşterilerine havayolu ve turizm iş ortakları ile yaratıcı çözümler sunmaktadır. Firmamız ISO 9001 Kalite Belgesine sahip ender kiralama şirketleri arasında yer almaktadır.

Profesyonel kadrosu ve üstün araç filosu ile farklı ihtiyaç ve beklentilere uygun alternatifler sunan Otorent Turkey a Car’ın ürün yelpazesinde ekonomik sınıf araçlardan VIP hizmetler için oluşturulmuş lüks araçlara kadar değişik modeller bulunmaktadır. Ayrıca her tür müşteri beklentilerini karşılayabilmek amacı ile düz/otomatik vites seçenekleri, benzinli/dizel yakıt seçenekleri, no-smoking seçeneklerine uygun esnek bir kiralık araç filosu ile hizmet vermekteyiz.

Mevcut müşteri profilimizin büyük bölümü firmamızdan daha önce araç kiralayan yerli ve yabancı turistlerden oluşmaktadır.

 
Hizmet Tanımı
  • VİP Araç Kiralama Hizmeti
  • 7/24 Araç Kiralama Hizmeti
  • Havaalanı Transfer Hizmeti
  • Otel Transfer Hizmeti
  • Otomatik Araç Kiralama Hizmeti
  • Manuel Araç Kiralama Hizmeti
  • Günlük / Haftalık / Aylık Araç Kiralama Hizmeti
  • Lüks Araç Kiralama Hizmeti
 
Arama Terimleri: 
Vip Araç Kiralama, 7/24 Araç Kiralama, Havaalanı Transfer, Otomatik Araç Kiralama, Haftalık Araç Kiralama
 
Hizmet Bölgeleri
Türkiye / İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.
 
Alan Transfer, Türkiye'de 52 havaalanına havaalanı servisi sağlamaktadır. Her yerde, havalimanına gidiş geliş için en ekonomik, rahat ve güvenli yolu sunuyoruz. Transferlerin çoğunda sedan, özel minibüs hizmeti, havaalanı limuzin veya havaalanı araba servisi ve grup otobüs kiralama hizmeti sunulmaktadır.

Hizmetlerimiz: Havaalanı Türkiye Transfer, Türkiye Şehirlerarası Türkiye Transfer, Türkiye-transfer Şöförlü Araç Kiralama, Türkiye Vip Transfer, Türkiye Shuttle, Türkiye-Transfer.

Hizmet Tanımı

Türkiye İstanbul Araba Kiralama, Rent a Car, 7/24, Otomatik, Manuel, Lüks, VİP, Günlük, Haftalık, Aylık Araç Kiralama, Otel ve Havaalanı Transfer Hizmeti Vermekteyiz.

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Seyahat Acenteleri kategorisine ait olan ve İstanbul Ümraniye lokasyonunda yer alan Alan Transfer kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Seyahat Acenteleri kategorisine ait olan ve İstanbul Ümraniye lokasyonunda yer alan Alan Transfer kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?