Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Akturk Group

110360
4.org. San. Bölg. 83418 Nolu Cadde No : 12 Türkiye Sehitkamil , Gaziantep
Şirket Tanımı

1970 yılında Mardin Midyat’ ta gıda sektörüyle faaliyetlerine başlayan Aktürk Grup, toptan ve perakende satış çalışmaları ile yarım asırlık serüvenine 1992 yılında stratejik konumundan dolayı Gaziantep’e taşınarak devam ettirmiştir. Kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir büyüme ile dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapan Aktürk Group, yarım asrın tecrübesi ve genç ekibinin enerjisi ile her geçen gün gelişmekte ve büyümektedir.

Türkiye ve uluslararası pazarda kalitesini tescillemiş Aktürk Group marka ve ürünleri elektronik sektöründe cep telefonu, tablet, bilgisayar ve akıllı saatler gıda sektöründe; çay, hazır kahve, pirinç ve acı biber sağlık sektöründe; bebek bezi, hasta bezi, kadın pedi ve ıslak mendil ürünleri ile bulunduğu her pazarda yüksek müşteri memnuniyeti elde etmiştir. 

5 farklı sektörde stratejik markaları ile faaliyetlerini sürdüren Aktürk Group, Gaziantep’te bulunan 25.000 m² alan üzerine kurulmuş tesisleri ile global ölçekte üretim yapabilmektedir. Sektörünün en yüksek kapasite ve teknolojisine sahip üretim tesisleriyle verimli, kaliteli ve doğaya saygılı işletme sistemleri uygulamakta olan Aktürk Group, gelişimin ve yeniliklerin, sektörde öncüsü olmayı hedeflemektedir.

Teknoloji çağına %100 inançla ayak uyduran Aktürk Group, ARGE çalışmalarına büyük önem vermekte ve bu yöndeki yatırımlarını sürdürmektedir. İnovasyon odaklı ürün geliştirme çalışmaları, yarım asrın deneyimi ve dinamizmi ile başarılı sonuçlara imza atmaktadır.

Faaliyet gösterilen tüm sektörlerde satış sonrası hizmet ve servis sistemi sunan Aktürk Group müşteri odaklı yönetim uygulamakta ve yüksek müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. Aktürk faaliyet gösterdiği ülkelerde müşteriye yakınlık ilkesini gözeten ve kaliteli, hızlı ve çözüm odaklı servis anlayışı ile hizmetler sunulmaktadır.

Türkiye’nin ulusal hedeflerine katkı sağlamayı kendisine misyon edinmiş olan Aktürk Group, faaliyet gösterilen her sektör ve bulunulan her pazarda Türkiye’yi temsil etmenin gururuyla ve azimle çalışmalarına devam etmektedir.

Hizmet Tanımı

Holding Şirketleri

Hizmet Bölgeleri

Gaziantep Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Holding Şirketleri kategorisine ait olan ve Gaziantep Şehitkamil lokasyonunda yer alan Akturk Group kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Holding Şirketleri kategorisine ait olan ve Gaziantep Şehitkamil lokasyonunda yer alan Akturk Group kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?