Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Aktaş Bilişim Teknoloileri

183285
Serkan Aktaş
Gültepe, Buket Sk. No:13, 34410 Kâğıthane/İstanbul
Şirket Tanımı

1-Teknik Destek

Arızalı ürünleriniz işyeri veya evinizden teslim alınır. En kısa sürede ücretsiz olarak arızası belirlendikten sonra yazıcınız teknisyenlerimiz tarafından kontrol edilerek, sizden onay alınması durumunda onarımı gerçekleştirilir. Aktaş Bilişim yazıcı, fotokopi makinası alanında geniş ürün yelpazesine sahip olmakla beraber teknik servis – satış alanında İstanbul’un öncü firması olarak faaliyet göstermektedir. 2.el yazıcı veya yazıcı tamiri  uzman ekibimiz tarafından itinayla özel cihazlarla yapılmaktadır.

2-Teknik Destek

Yaşayabileceğiniz donanımsal ve ya yazılımsal sorunlarınız (Mac’inizde, iPhone’nuzda veya diğer Apple Ürünlerinde oluşabilecek anakart, ekran sorunları ve ya işletim sisteminin çökmesi, yavaşlaması) uzman kadromuz tarafından online bağlantı ile test edilir. Anlık müdahale gerektiren durumlarda sorun çözülür. Sorunun büyük olması veya uzaktan halledilememesi üzerine ekiplerimiz en kısa zamanda bulunduğunuz yere gelerek sorunu çözüme kavuşturur. Servisimize ulaşan markalı ve ya markasız ürünlerinizin sorunları en kısa sürede tespit edilerek çözüme kavuşturulur

Hizmetler Hakkında

Aktaş Bilişim, olarak bilgisayar ve yazıcı servisi konusunda uzman ekiplerimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekte olup, kaliteli hizmet anlayışı ile markalaşmış ve örnek gösterilen bir kuruluş haline gelmiştir. Bilgisayar tamiri ve bilgisayar teknik servis ,yazıcı servisi  hizmetlerimizi ister evinizde, isterseniz ev ya da iş yerinizde de alabilirsiniz. Uzun yıllardır bilgisayar ,fotokopi makinaları ve yazıcılar konusunda faaliyet gösteren firmamız, bilgisayar teknik servisi – yazıcı teknik servisi ve sarf satışı ile de en kaliteli, verimli, ekonomik ve güvenli hizmeti vermenin gayreti içindedir.

Hizmet Tanımı

XEROX
033K04980 Xerox Drum Wiper Blade Assembly

SOĞUTUCU STAND
Addison Rampage AD-RC4 Siyah 2-125 mm+2-70mm Işıklı Fan 15″-17″ Notebook Soğutucu Stand

APPLE
Apple 5 W USB Güç Adaptörü

APPLE
Apple Lightning – 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü MMX62ZM/A

APPLE
Apple Lightning – USB Kablosu

APPLE
Apple MV7N2TU/A AirPods Bluetooth Kulaklık 2.Nesil ve Şarj Kutusu

CANON
CANON 3480B002 CRG-719H SİYAH TONER 6.000 SAYFA

CANON
CANON 6431B001 PGI-550PGBK Y.K. SIYAH KARTUS

CANON
CANON 6443B001 CLI-551XLBK SIYAH MUREKKEP KARTUS

CANON
CANON 6445B001 CLI-551XLM KIRMIZI MUREKKEP KARTUS

CANON
Canon CLI-551XL C Mürekkep K. 6444B001

CANON
Canon CLI-551XL Y Mürekkep K. 6446B001

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Ofis Ürünleri kategorisine ait olan ve İstanbul Kağıthane lokasyonunda yer alan Aktaş Bilişim Teknoloileri kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Ofis Ürünleri kategorisine ait olan ve İstanbul Kağıthane lokasyonunda yer alan Aktaş Bilişim Teknoloileri kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?