Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

BİLGİSAYAR YERİNDE SERVİS

158187
Sümer Mah. Şehit Er Yavuz Bahar Sok. Zeytinburnu, İstanbul
Şirket Tanımı

Firma olarak bizler, 2003 yılında bir araya geldik ve teknik servis anlamında müşterilerimize kaliteli çalışmalar sunuyoruz. Hem bireysel hem de kurumsal ihtiyaçlara anında cevap veren firmamız bilgisayar servisi ihtiyaçlarınızı gidermeye yönelik çalışmalar yaparak, sizlere çok büyük bütçeler kullanmadan sorunlarınızı halletme imkanı sunuyor. Firmamız gün geçtikçe değişen dünyanın, farklılaşan ve yenilenen teknik servis ihtiyaçlarına anında uygun ve yaratıcı çözümler sunuyor. Firma olarak bizler, teknoloji dünyasında ciddi çözümler üreten profesyonel ve tecrübeli bir ekipten oluşuyoruz. Firmamız Türkiye’de bir teknik servisin yapması gereken tüm işleri ve daha fazlasını bünyesinde barındırıyor. 

Firmamız şu konulara büyük önem veriyor:

Kalite: Tüm işlerimiz profesyonel bir ekip tarafından yürütülmektedir ve işin kalitesi, işin sonunda kontrol edilmektedir. Ekibimiz, tüm işleri kalite odaklı bir biçimde titiz olarak yürütmektedir.

Çözüm odaklı çalışma: Firma olarak, hızlı ve çözüm odaklı bir metodolojiyi benimsemekteyiz. Bu şekilde çözüm odaklı çalışmalar yürüterek, müşterilerimizin memnuniyetini olabildiğince hızlı bir biçimde sağlamaya çalışıyoruz.

Hız: Firma olarak müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına anlık olarak yanıt verebiliyoruz. Çalışmalarımızı aksatmadan, zamanında teslim ediyoruz.

Güven: Firma olarak sizlerle karşılıklı güven ilişkisi içerisinde çalışıyoruz.

Teknoloji: Firma olarak son teknoloji araçlar kullanıyoruz.

Hizmet Tanımı

  • Bilgisayar Servisi
  • Bilgisayar Tamiri
  • Notebook Servisi
  • Notebook Tamiri
  • Laptop Servisi
  • Yerinde Bilgisayar Servisi
  • Yerinde Laptop Servisi
 
Arama Terimleri: Avcılar Bilgisayar Servisi, Zeytinburnu Bilgisayar Servisi, Yerinde Laptop Servisi, Ataköy Bilgisayar Servisi, Notebook Tamiri, Evde Bilgisayar Tamiri, Florya Bilgisayar Servisi, Laptop Servisi, Kağıthane Bilgisayar Servisi, Bilgisayar Servisi, Yerinde Bilgisayar Servisi, Eve Bilgisayar Tamiri, Bilgisayar Yerinde Servis

Hizmet Bölgeleri

İstanbul Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Bilgisayar Tamiri kategorisine ait olan ve İstanbul Zeytinburnu lokasyonunda yer alan BİLGİSAYAR YERİNDE SERVİS kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
Bilgisayar Tamiri kategorisine ait olan ve İstanbul Zeytinburnu lokasyonunda yer alan BİLGİSAYAR YERİNDE SERVİS kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?