Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Yenimahalle Ortaokulu

210238
19 Mayıs Caddesi,Stad Sokak, NO1 ,Yenimahalle / ARTVİN
Şirket Tanımı

Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili, kendine güvenen,yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Hizmet Tanımı

Biz Artvin Yenimahalle İlkokulu çalışanları olarak İstiyoruz ki Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, İstiyoruz ki Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın. İstiyoruz ki Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğu yaşasın.

Okulumuzdan 2014-2015 eğitim öğretim yılında 26 öğrencimiz mezun olmuş bunların 8. Sınıf Toplam TEOG Sınavı ortalamaları: 369,079’dür.Okulumuz Artvin il genelinde TEOG sınavında özel okuldan sonra resmi okular arasında 1. olmuştur.Mezun Öğrenci Say.26Sınava GirenÖğrenci say.26Yerleşen Öğrenci Sayısı26Fen Lisesi5Anadolu Lisesi10Anadolu İmam Hatip Lisesi-Sosyal bilimler Lisesi1Çeşitli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri10Öğrencilerimizin 26 kişi sınavla öğrenci alan okullara yerleşmiş ve yerleşme oranımız % 100 dür.Öğrencilerimizin başarılarını artırmak için okulumuzda hafta içi veya hafta sonu öğrenci istekleri doğrultusunda Fen ve Teknoloji, Matematik, T.C Atatürkçülük ve Demokrasi Eğitimi, İngilizce ve Türkçe derslerinden kurslar açılmıştır. Öğrencilerimiz için soru sorma ve etüt odası oluşturulmuştur. 8. Sınıf öğrencilerimizin başarısın artırmak için koçluk sistemi uygulanmakta ve tüm öğrencilerimize öğretmen ve idarecilerimiz tarafından veli ziyaretleri yapılmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz okul idaresi ve öğretmenler tarafından sürekli iletişim halinde olup ve her türlü sorunlarıyla ilgilenilmektedir.Haftalık olarak 6 temel dersten 10’ar soru öğretmenlerimiz tarafından hazırlanarak her hafta 8. Sınıf öğrencilerine 60 soruluk test uygulanmaktadır.Ayrıca bazı yayın evleri ile ortaokul 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yapılması düşünülmektedir.

Hizmet Bölgeleri

Artvin Geneline Hizmet Vermekteyiz.


İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve Artvin Merkez lokasyonunda yer alan Yenimahalle Ortaokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz? 
İlkokul Ortaokul ve Liseler kategorisine ait olan ve Artvin Merkez lokasyonunda yer alan Yenimahalle Ortaokulu kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?